Social Media werkplek van de week (16)

|

thuiswerkplek van de weekKantoorruimtevinden.nl heeft weer een mooi overzicht gevonden van werkplekken die deze week gedeeld zijn op social media. Het is erg leuk om te zien hoeveel verschillende werkplekken er zijn, omdat niet iedereen hetzelfde beroep heeft natuurlijk.

Met de vrijheid van internet is het mogelijk om te werken waar je wilt, en met het mooie weer word er dan direct de buitenlucht op gezocht.

Zo hebben we deze week een aantal foto’s kunnen vinden van mensen die aan het strand of in het park werken, maar ook gewoon in de achtertuin (voor de thuiswerkers onder ons).

Enjoy, maar laat je vooral inspireren voor je eigen werkplek!

Lees meer

Wat er aan architectuur in Tilburg te vinden is…

|

Vandaag verhuizen we van Limburg naar Brabant. Deze week lieten wij van Kantoorruimtevinden.nl de historische gebouwen in Maastricht zien, maar vandaag staat Tilburg op de planning.

In Tilburg zijn er weinig historische gebouwen te vinden, maar wel heb ik een lijst gevonden van de hoogste gebouwen gevonden. De architectuur van Tilburg zal dus op volgorde staan van hoog naar laag.

Op zoek naar een kantoor in Tilburg?

Natuurlijk staan er op onze website ook een aantal unieke locaties in Tilburg. Dus ben je van plan om je onderneming te vestigen in Tilburg? Neem dan een kijkje in ons aanbod van kantoorruimtes in Tilburg.

Architectuur van andere steden bekijken?

Benieuwd naar wat voor architectuur er elders in het land te vinden is? Bekijk hier:

Inhoud

In dit artikel behandelen we de volgende kantoorgebouwen:

Westpoint (143 m)

architectuur tilburg westpoint

Lees meer

Wat er aan architectuur in Maastricht te vinden is…

|

Niet alleen qua locatie is Maastricht een interessante stad om een onderneming te vestigen, maar ook heeft de stad grote ambities. Maastricht opent deuren naar Europa, en heeft ook op economisch gebied grote ambities, zo is terug te lezen in het economisch profiel van de gemeente Maastricht.

Een van de redenen waarom bijvoorbeeld Vodafone hun hoofdvestiging in Maastricht hebben gevestigd, maar zijn er ook verschillende multinationals in de zorgsector te vinden. En zoals we hebben kunnen zien aan de vorige edities in andere steden zijn dit vaak de bedrijven die qua kantoorarchitectuur een substantiële bijdrage leveren.

Architectuur Maastricht

Vandaag bekijken we daarom de architectuur van Maastricht, dat naast ons eigen kantoren aanbod in Maastricht veel interessante (karakteristieke) gebouwen bevat.

Architectuur van andere steden bekijken?

Benieuwd naar wat voor architectuur er elders in het land te vinden is? Bekijk hier:

Inhoud

In dit artikel behandelen we de volgende kantoorgebouwen:

Vrijthof

architectuur maastricht vrijthof
Lees meer

Social Media werkplek van de week (15)

|

thuiswerkplek van de weekDe werkweek is bijna voorbij, en velen werken dan toe naar het weekend. Wij van Kantoorruimtevinden.nl maken dan een overzicht van de leukste en meest inspirerende werkplekken die afgelopen week zijn gedeeld op social media. Ieder zijn ding toch?

Deze social media werkplek van de week is eigenlijk het tegenovergestelde van die van vorige week. De versie van vorige week was kort en krachtig, maar dit word weer een zeer uitgebreide social media werkplek van de week.

Iets wat alleen maar leuk is omdat er dan ook meer inspiratie uit te halen valt!

Verassing!

Dit maal vertellen we ook niet in de inleiding wat je kan verwachten van deze social media werkplek van de week, maar laten we het jullie zelf ontdekken. Net zoals het voor de winnaars het een verassing is dat hun werkplek op ons blog staat, is het voor jou als lezer dus ook een verassing.

Enjoy!

Lees meer

Social Media werkplek van de week (14)

|

thuiswerkplek van de weekWeer een nieuwe week voorbij, dus tijd om de balans op te maken met betrekking tot de social media werkplek van de week. Vorige week hadden we een zeer uitgebreide social media werkplek van de week, maar deze editie is iets beperkter.

Minder gewerkt vanwege het mooie weer?

Waarschijnlijk heeft werkent Nederland het werk even gelaten voor wat het is vanwege het mooie weer. Wanneer de zon schijnt is het immers aantrekkelijker om een terrasje te pakken, dan hard aan het werk te gaan (alhoewel je van beide tegelijk kan genieten natuurlijk!).

Desondanks weer een mooie editie met veel inspirerende werkplekken. Enjoy!

Lees meer