Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Wat is ideale vloer om op te werken?

| door

Heb jij een eigen bedrijf en heb jij sinds kort een eigen bedrijfsruimte? Zorg er dan ook meteen voor dat de vloer van het pand er goed uit komt te zien.

De vloer is iets waar veel mensen op zullen letten. Zeker in de zakelijke branche is dit erg belangrijk. Voordat jij een vloer laat leggen zal jij je goed af moeten vragen wat voor vloer normaal is binnen jouw branche.

Heb jij een kantoor en ben jij op zoek naar een nieuwe vloer? Kijk dan eens op de website van Vloer-gigant.nl. Deze aanbieder biedt enorm veel soorten vloeren aan.

Buiten dat kunnen zij jou ook van advies voorzien. In veel kantoren vind je tapijt of laminaat. Heb jij hier hulp bij nodig? Dan kunnen zij jou dus vertellen wat het beste bij jou kantoor past. Vloer-gigant.nl levert maatwerk en dit doen zij al jaren.

Buiten dat zorgen zij er ook voor dat jij niet teveel betaald. Deze aanbieder vraagt absoluut niet de hoofdprijs. Vloer-gigant.nl biedt de beste prijs-kwaliteitsverhouding, daarom zijn zij momenteel erg populair.

Een vloer voor in het magazijn

Heb jij helemaal geen kantoor maar beheer jij een magazijn? Dan zal je voor een gladde vloer moeten kiezen. In een magazijn wordt vaak gebruikt gemaakt van verschillende machines. Kijk ook eens naar magazijn stellingen.

Deze zullen zich makkelijk over de vloer moeten kunnen voortbewegen. Een betonnen vloer is hier erg geschikt voor. Tenminste, als je ervoor kiest om een coating aan te laten brengen. Dit is een mengsel van stoffen dat ervoor zorgt dat de vloer soepel blijft.

Buiten dat zal dit er ook voor zorgen dat de vloer niet snel beschadigd. Als mensen of machines zware producten laten vallen, dan zal er niet meteen een gat in de vloer komen. Hierdoor blijft je vloer dus ook langer goed.

Mocht jij voor een betonnen vloer met coating kiezen, dan doe je absoluut een aankoop voor de lange termijn. Deze vloer beschadigd dus niet snel en zal dan ook lang meegaan. Ben jij benieuwd naar de kosten van zo’n vloer? Kijk dan even op het internet, hier kan je meerdere aanbieders met elkaar vergelijken.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights