Kantoorruimte waar 12 werkplekken mogelijk zijn voor € 950,00*/mnd in centrum (2139)

De kantoorruimte (circa 70 m2) is gelegen in de Sint Pieterspoortsteeg en bevindt zich op de begane grond aan de voorzijde van het pand. Met 1 andere huurder uit de bouw/vastgoedsector wordt een vergaderruimte (circa 20 m2), een pantry- voorziening met koelkast/afwasmachine en een badruimte gedeeld. Deze huurder is aan...

De kantoorruimte (circa 70 m2) is gelegen in de Sint Pieterspoortsteeg en bevindt zich op de begane grond aan de voorzijde van het pand. Met 1 andere huurder uit de bouw/vastgoedsector wordt een vergaderruimte (circa 20 m2), een pantry- voorziening met koelkast/afwasmachine en een badruimte gedeeld. Deze huurder is aan de achterzijde van het pand gehuisvest. De kantoorruimten zelf kunnen echter geheel van elkaar worden gescheiden.

De Sint Pieterspoortsteeg is gelegen middenin de oude binnenstad van Amsterdam. Deze levendige Amsterdamse buurt wordt gekenmerkt door historische en authentieke panden en gevels. Er is een overvloed aan winkels, marktkramen, terrassen en restaurants op de nabijgelegen Nieuwmarkt en Zeedijk en ook De Dam met de Bijenkorf en bekende winkelstraten als Kalverstraat of Nieuwendijk bevinden zich vlak in de buurt.

Het object is uitstekend bereikbaar per openbaar vervoer door de ligging nabij het Centraal Station alsmede het metro station Nieuwmarkt. Per auto is men via de IJ- of Piet Hein tunnel zo de stad uit via de ring A-10.

Parkeergelegenheid is er in diverse openbare parkeergarages. Verder geldt betaald parkeren aan de openbare weg tegen centrum tarief.

*De huurprijs is exclusief:
– voorschot gas/electra
– schoonmaakkosten

Het is mogelijk te delen in de kosten voor:

– Gebruik meubilair
– Gebruik internet
– Gebruik huishoudelijke apparaten
– Gebruik kopieer-, scan- en printapparaat
– Andere kantoorgebruiksartikelen

De eerste 3 maanden bedraagt de huur € 950,00 per maand. Vervolgens zal de huur € 1100,00 per maand gaan bedragen.

Prijs: € 750 - € 1250
Type: huur
M2:

Adresgegevens

  • Adres:

  • Sint Pieterspoortsteeg 21

  • Postcode:

  • 1012 HM

  • Plaats:

  • Amsterdam

  • Land:

  • Nederland

Kantoorpand inclusief

Kaart (Google Maps)

GRATIS REAGEREN

Geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen over deze werkplek? Vul uw gegevens in, en u komt in contact met de eigenaar van dit object (zonder tussenpersoon).

Sorry! U heeft niet alle informatie ingevuld. Vul ze alsjeblieft in.

Uw gegevens worden verzonden via een beveiligde SSL verbinding

Wij maken gebruik van een Privacy Statement .
Verified by MonsterInsights