Hoogwaardig afgewerkt kantoorpand (1927)

Dit schitterende kantoorpand staat te koop. Nu zeggen we dit natuurlijk allemaal, maar werkelijk dit is een juweeltje. De beganegrond is voorzien van een tegelvloer en een glazenpui aan de voorzijde. Met deze pui is daglicht verzekerd zonder dat u hinderlijk last heeft van de zon. De pui is voorzien...

Dit schitterende kantoorpand staat te koop. Nu zeggen we dit natuurlijk allemaal, maar werkelijk dit is een juweeltje. De beganegrond is voorzien van een tegelvloer en een glazenpui aan de voorzijde. Met deze pui is daglicht verzekerd zonder dat u hinderlijk last heeft van de zon. De pui is voorzien van veiligheidsglas aan beide zijden om te voorkomen dat er ongelukjes kunnen gebeuren als u er langs zou lopen.

Op de begane grond vind u vanuit de intree de toiletgroep. Deze is zondermeer netjes te noemen. Vanuit de intree heeft u toegang tot de kantoorruimte beneden. Door speels gebruik te hebben gemaakt van een vast kastpartij is een semi-open indeling ontstaan. Voor de kast kan een ontvangstbalie met gemak geplaatst worden. Achter de vaste kast komt u in de kantoortuin terecht. Deze ruimte is ongeveer 4 m breed en 7 m lang (4 tot 6 werkplekken). Uiteraard is deze ruimte voorzien van meer dan voldoende volledige afgewerkte netwerk/telefonie aansluitingen en zijn er rommschoots voldoende stroompunten. Deze aansluitingen zijn gemaakt in een stalen kabelgoot die op kleur gemoffeld is. Naast deze kantoortuin ligt de keuken. Deze keuken zou in menig huis niet misstaan en is volledig werkend. Denk hierbij aan electrische kookplaat met afzuigkap, een royale oven, een ingebouwde koelkast en uiteraard een vaatwasser. De warmwatervoorziening is geregeld met een close-in boiler. Bij de keuken is makkelijk toegang tot de voorraadkast.

Vanuit de entree kunt u via de trap naar boven. De gehele boven verdieping is voorzien van een eikenparket van 15 mm dik. Vanuit de hal boven kunt u de serverruimte in. Hierin komen alle patch-aansluitingen van het pand bij elkaar. Uw server in het rack en u bent in no-time operationeel!

Vanuit de bovenhal kunt u de kantoorruimte boven inkomen. Deze ruimte is wederom hoogwaardig afgewerkt met voldoende netwerk/telefonie aansluitingen alsmede de stroompunten. Ook hierbij is gekozen voor stalen kabelgoten. Deze ruimte biedt u 5 tot 7 werkplekken. Aangrenzend aan deze kantoorruimte ligt tevens de vergaderruimte. In deze ruimte kunt u perfect elke vorm van presentatie geven en ook cursussen aanbieden aan uw klanten. Ook in deze ruimte liggen voldoende aansluitpunten voor het netwerk/telefonie en stroom. Natuurlijk kun u deze ruimte ook uitstekend gebruiken als directiekamer of kantoor.

Het gehele pand is voorzien van een systeemplafond. Zowel beneden als boven is gekozen voor materialen in het systeemplafond die de warmte maximaal buiten houden. Het gehele kantoor is voorzien van een alarm installatie. De bediening kan met tags gebeuren of middels de bekende knoppen. De installatie is dusdanig opgezet dat er met twee zones gewerkt wordt, boven en beneden. De stroomvoorziening is gemaakt met voldoende gescheiden groepen waarbij ook al voorbereidingen zijn getroffen voor de plaatsing van een airo-unit. Bij dit kantoorpand behoren 3 parkeerplaatsen.

Prijs: € 1250 - € 2000
Type: huur
M2:
  • werkplek huren tilburg

Adresgegevens

  • Adres:

  • Persephonestraat 5-03

  • Postcode:

  • 5045TZ

  • Plaats:

  • Tilburg

  • Land:

  • Nederland

Kantoorpand inclusief

Kaart (Google Maps)

GRATIS REAGEREN

Geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen over deze werkplek? Vul uw gegevens in, en u komt in contact met de eigenaar van dit object (zonder tussenpersoon).

Sorry! U heeft niet alle informatie ingevuld. Vul ze alsjeblieft in.

Uw gegevens worden verzonden via een beveiligde SSL verbinding

Wij maken gebruik van een Privacy Statement .
Verified by MonsterInsights