Kantoor / bedrijfsruimte / Showroom in Rotterdam Airport (1961)

Beschrijving Bel vandaag nog voor een bezichtiging want vol is vol! Gloednieuwe en aantrekkelijke kantoor- en bedrijfsunits ‘Flightpark’ zal in maart-juni 2011 worden opgeleverd op het terrein van Rotterdam The Haque Airport. Ideaal voor ondernemers uit de stad of de gehele regio in verband met de nieuwe verbindingsweg (nabij afslag...

Beschrijving
Bel vandaag nog voor een bezichtiging want vol is vol!
Gloednieuwe en aantrekkelijke kantoor- en bedrijfsunits ‘Flightpark’ zal in maart-juni 2011 worden opgeleverd op het terrein van Rotterdam The Haque Airport. Ideaal voor ondernemers uit de stad of de gehele regio in verband met de nieuwe verbindingsweg (nabij afslag St. Fransiscus). Ook zien we ondernemers uit de oude terreinen Spaanse Polder of Noord West graag komen die op tijd een slimme stap vooruit willen maken.

Flightpark kent diverse kantoor-/bedrijfsruimten met verschillende afmetingen vanaf 91 M2. Alle units zijn voorzien van een (gedeeltelijke) verdiepingsvloer. Vele doorgroeimogenlijkheden alsmede uitbreiding van uw klantenkring!

Gunstige ligging!
De locatie van het Flightpark is van uitzonderlijke kwaliteit.
Vanwege de ligging naast het vliegveld en N.S.-station Wilgenplas en de directe verbinding naar de A13, A20 en Doenkade, zijn alle bestemmingen in deze regio moeiteloos bereikbaar.
Bovendien ligt de locatie op nog geen 10 minuten van het stadscentrum.
Vanaf 12 december 2010 zal de nieuwe busshuttle lijn 50 halte Meijersplein (RandstadRail station) met de luchthaven verbinden. De rit zal circa 5 minuten duren en de shuttles rijden om het kwartier, aansluitend op de metrotijden. Het routeplan en de dienstregeling van busshuttle 50 worden eind oktober door de RET bekend gemaakt. Metrolijn E (RandstadRail) en busshuttle 50 zullen Rotterdam The Hague Airport nog beter bereikbaar maken voor reizigers en werknemers
Uitstekend bereikbaar voor uw klanten en uzelf.

Ruime mogelijkheden
De kantoor/bedrijfsruimten zijn geschikt voor bedrijven tot en met milieucategorie 3. Dit betekent dat de kantoor/bedrijfsruimten/showroom mogelijkheden bieden aan tal van bedrijfsvoeringen, of het nu gaat om opslag, productie of showroom.

Begane grond

Prijs: € 750 - € 1250
Type: huur
M2:
  • 710-2
  • 710-1

Adresgegevens

  • Adres:

  • Gardermoenbaan

  • Postcode:

  • 3045 AX

  • Plaats:

  • Rotterdam

  • Land:

  • Nederland

Kantoorpand inclusief

Kaart (Google Maps)

GRATIS REAGEREN

Geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen over deze werkplek? Vul uw gegevens in, en u komt in contact met de eigenaar van dit object (zonder tussenpersoon).

Sorry! U heeft niet alle informatie ingevuld. Vul ze alsjeblieft in.

Uw gegevens worden verzonden via een beveiligde SSL verbinding

Wij maken gebruik van een Privacy Statement .
Verified by MonsterInsights