Kantoorruimte of Praktijkruimte in Wieringerwerf (3777)

Business Center Wieringerwerf is gelegen op het bedrijvenpark Robbenplaat te Wieringerwerf. Het bedrijvenpark is gesitueerd op een van de best bereikbare plekken van de kop van Noord Holland. De aanwezigheid van de rijksweg A7 zorgt ervoor dat de afstand tot Amsterdam slechts 30 minuten is. Sterke punten van de kop...

Business Center Wieringerwerf is gelegen op het bedrijvenpark Robbenplaat te Wieringerwerf. Het bedrijvenpark is gesitueerd op een van de best bereikbare plekken van de kop van Noord Holland. De aanwezigheid van de rijksweg A7 zorgt ervoor dat de afstand tot Amsterdam slechts 30 minuten is. Sterke punten van de kop van Noord Holland zijn de beschikbaarheid van voldoende ruimte en de aanwezigheid van groen en water, waardoor de leefomstandigheden zeer aangenaam zijn. Het ontbreken van files vergroot de bereikbaarheid van de regio.

Op de kop van het gebouw is een zeer representatieve ruimte gesitueerd (Unit 1) Deze ruimte is het eerste gezicht van het gebouw wanneer men het bedrijventerrein op komt rijden. Unit 1 kenmerkt zich door de overstekende verdieping waardoor er niet alleen extra oppervlakte gecreëerd wordt maar ook tevens extra dimensie aan de uitstraling wordt toegevoegd.

Het gebouw omvat totaal 32 Multifunctionele Showroom, kantoor-/ bedrijfsruimtes met een oppervlakte vanaf 100 m² met twee bouwlagen. Desgewenst zijn de ruimtes te schakelen waardoor altijd de gewenste oppervlakte gerealiseerd kan worden. Met de stijlvolle gevels is een uiterst moderne uitstraling. Op de oprit zal een reclamezuil worden geplaatst, elke huurder kan hierop zelf zijn eigen bedrijfsnaam en/of logo aanbrengen. Het terrein wordt verlicht door energiezuinige verlichtings-armaturen geschakeld door een duisterschakelaar.

Uitvoering :
De ruimte word opgeleverd met een entree, toilet,pantry, etc. ook is ruimte flexibel in te richten geheel naar eigen wens. Standaard voorzien van spacewerk op de wanden zowel op de begane grond als verdieping en elektra, CV installatie en Mach. Ventilatie. In de ruime entree staat een hardhouten trap (voorzien van slijtstrips) naar een ruime entree op verdieping waarin een transparante glaspui is opgenomen.

Het gebouw :
De zeer stijlvolle gevels zijn uitgevoerd in metselwerk op de begane grond met geïsoleerde panelen op de verdieping.
Hardhouten kozijnen met HR++ isolatieglas. De betonvloer op de begane grond is monoliet afgewerkt de (betonnen)verdiepingsvloer is afgewerkt met een dekvloer.

De ruimte beschikt ook over een glaspui met dubbele loopdeur.
Alle ruimtes zijn voorzien van een systeemplafond en spuitwerk in korrelstructuur.

Aanvaarding:
direct

Huurprijs 1e verdieping: 110m2 vanaf € 495 per maand, met recht van koop. exclusief BTW en servicekosten.

Prijs: € 250 - € 750
Type: huur
M2:

Adresgegevens

  • Adres:

  • Westrak 80

  • Postcode:

  • 1771ST

  • Plaats:

  • Wieringerwerf

  • Land:

  • Nederland

Kantoorpand inclusief

Kaart (Google Maps)

GRATIS REAGEREN

Geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen over deze werkplek? Vul uw gegevens in, en u komt in contact met de eigenaar van dit object (zonder tussenpersoon).

Sorry! U heeft niet alle informatie ingevuld. Vul ze alsjeblieft in.

Uw gegevens worden verzonden via een beveiligde SSL verbinding

Wij maken gebruik van een Privacy Statement .
Verified by MonsterInsights