Moderne bedrijfsunits in een nieuwbouw bedrijfscomplex (3137)

Een nieuwbouw bedrijfscomplex met een moderne en tijdloze architectuur, gelegen aan de entree van het bedrijventerrein. Binnen dit bedrijfscomplex hebben wij momenteel nog een tweetal bedrijfsunits beschikbaar. Door de gekozen architectuur en materialen heeft het geheel een moderne en representatieve uitstraling. De units zijn recent gerealiseerd en bieden voor een breed...

Een nieuwbouw bedrijfscomplex met een moderne en tijdloze architectuur, gelegen aan de entree van het bedrijventerrein. Binnen dit bedrijfscomplex hebben wij momenteel nog een tweetal bedrijfsunits beschikbaar. Door de gekozen architectuur en materialen heeft het geheel een moderne en representatieve uitstraling. De units zijn recent gerealiseerd en bieden voor een breed scala aan bedrijven een interessant perspectief.

De units zijn gelegen op bedrijventerrein Heilaar-Noord, een nieuw bedrijventerrein dat de afgelopen drie jaar is ontwikkeld. Het terrein heeft een representatieve en hedendaagse uitstraling. Naast kleinschalige bedrijfsunits vindt men op deze locatie ook enkele grote bedrijfscomplexen.

Vloeroppervlakte:
Voor verhuur is beschikbaar een totale oppervlakte van circa 705 m².

Unit 1 heeft een vloeroppervlakte van circa 520 m². Deze is verdeeld over circa 260 m² kantoorruimte en circa 260 m² bedrijfsruimte.

Unit 2 is een kantoorruimte en heeft een vloeroppervlakte van circa 180 m²

Opleveringsniveau: 

De kantoorruimte is voorzien van:
– vloerbedekking:
– wanden;
– systeemplafonds;
– airco;
– kabelgoten:
– brandslanghaspels;
– pantry;
– dubbel toilet;

De bedrijfsruimte is voorzien van:
– overheaddeur;
– betonvloer;
– heater;
– daglichttoetreding.

Parkeren: 
Op eigen afgesloten terrein zijn 12 parkeerplaatsen aanwezig. Waarvan er 5 voor unit 2 zijn en 7 voor unit 1. Op openbaar terrein is tevens voldoende extra parkeergelegenheid beschikbaar.

 Locatie:

Het pand is gelegen op een zichtlocatie, nabij de kruising Westerparklaan en Baanzicht / IABC, waaraan de voormalige veiling en de meubelboulevard zijn gevestigd. In de directe omgeving zijn onder meer gevestigd TB-vrachtwagens, Mocca d’Or, Aartsen Fruit en Nouwens Transport.

Bereikbaarheid 
Per auto
Via de Westerparklaan is er een snelle aansluiting op de doorgaande wegen, waardoor de snelweg A16
(Antwerpen/Breda/Roterdam) snel en eenvoudig te bereiken is. Ook de A59 (Oosterhout/Waalwijk/‘sHertogenbosch) en de A27 (Breda/Utrecht)zijn via de noordelijke rondweg zeer goed te bereiken.

Per OV
In de nabijheid zijn bushaltes gelegen te behoeve van het stadsvervoer. Middels de stadsbussen is het centraal station van Breda goed bereikbaar.

Huurprijs:

De huurprijs van Unit 1 bedraagt € 50.000,- excl. BTW per jaar.

De huurprijs van Unit 2 bedraagt € 18.500 excl. BTW per jaar. 

Prijs:
Type: huur
M2:
 • werkplek breda
 • werkplek breda
 • werkplek breda

Adresgegevens

 • Adres:

 • Heilaar- Noordweg 2

 • Postcode:

 • 4814RR

 • Plaats:

 • Breda

 • Land:

 • Nederland

Kantoorpand inclusief

Kaart (Google Maps)

GRATIS REAGEREN

Geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen over deze werkplek? Vul uw gegevens in, en u komt in contact met de eigenaar van dit object (zonder tussenpersoon).

Sorry! U heeft niet alle informatie ingevuld. Vul ze alsjeblieft in.

Uw gegevens worden verzonden via een beveiligde SSL verbinding

Wij maken gebruik van een Privacy Statement .
Verified by MonsterInsights