Rotterdam Airportplein 22 – Rotterdam The Hague Airport (14859)

Dit business center biedt volledig ingerichte en flexibele kantoorruimtes, vergaderruimtes, virtuele kantoren en toegang tot de business lounge. Wilt u werken recht tegenover een vliegveld waar dagelijks internationale partijen actief zijn! Misschien gedacht om voor uw business imago een internationale allure te creëren.Dan is Rotterdam The Hague Airport de ideale ruimte om uw business...

Dit business center biedt volledig ingerichte en flexibele kantoorruimtes, vergaderruimtes, virtuele kantoren en toegang tot de business lounge.

Wilt u werken recht tegenover een vliegveld waar dagelijks internationale partijen actief zijn!
Misschien gedacht om voor uw business imago een internationale allure te creëren.Dan is Rotterdam The Hague Airport de ideale ruimte om uw business hier te vestigen. Hieronder wordt kort beschreven waar de kracht van de Cornerstone ligt!

De kantoorruimtes van Rotterdam The Hague Airport, is gelegen zowel aan de grens van Den Haag als Rotterdam. Rotterdam The Hague Airport is vooral aantrekkelijk vanwege de bereikbaarheid. De kantoorruimtes zijn gevestigd tegenover de terminal. Alles wat uw bedrijf nodig heeft kunt u hier op het businesspark vinden en regelen.

Of u nu op zoek bent naar een rustige werkplek, uitstekende restaurants of hotels, u vindt het allemaal op loopafstand van de Cornerstone.

Met de auto rijdt u erheen via de A13 of de A12, u parkeert bij het business center en u blijft net zolang tot u al uw zaken heeft geregeld. Als u in de stad moet zijn, dan is het met de auto of het openbaar vervoer slechts een korte rit naar Rotterdam of Den Haag. Er rijdt elke twintig minuten een shuttlebus naar het station en het business center ligt aan belangrijke, doorgaande wegen en bij een vliegveld met vluchten naar bestemmingen in heel Europa. Dus waar u ook moet zijn voor uw werk, u kunt er altijd snel en comfortabel komen.

Mogelijkheden:
Volledig uitgerust kantoor
Of u nu een eenmanszaak bent of een bedrijf met meer dan 100 man personeel, u vindt hier gegarandeerd een volledig geoutilleerd kantoor, voorzien van de veiligste en modernste IT- en telecomapparatuur, direct te aanvaarden en binnen uw budgettaire mogelijkheden.
– Receptie- en administratiediensten om uw post en telefoontjes af te handelen
– All-in kostprijs, inclusief huur, bijkomende kosten, servicekosten, verzekering en gas, water en
elektriciteit
– Kantoor voorzien van uw eigen stijl

Gedeeld kantoor:
Profiteer van de voordelen van een eigen werkplek, zonder vast huurcontract, plus de mogelijkheid om te netwerken en ideeën uit te wisselen.

Flexibele werkplek:
Zijn uw medewerkers regelmatig op pad? Profiteer van de voordelen van een flexibele werkplek die beschikbaar is als uw medewerkers er gebruik van moeten maken.

Auto:
Het business park ligt direct aan de A13 en nabij de Ring Rotterdam (A16 en A20). U bent in 10 minuten in Rotterdam Centrum en in 15 minuten in Den Haag Centrum.

Openbaar vervoer:
Met RET buslijn 33 bent u vanaf Rotterdam Centraal in 15 minuten op Rotterdam The Hague Airport. De RanstadRail (Metrolijn E) brengt u, via de Airportshuttle, in 15 minuten naar Rotterdam Centraal en in 30 minuten naar Den Haag Centrum.

Vliegtuig:
Rotterdam The Hague Airport biedt dagelijks vluchten naar circa 45 (Europese) steden. Wilt u snel een vlucht boeken wij hebben Turkish Airlines en andere vliegtuig maatschappijen ook in ons pand.

Oppervlakte:
Het totale vloeroppervlak bedraagt ca. 400m2, verdeeld over 1 bouwlaag. Kantoorruimte is beschikbaar vanaf 10 m2, waarbij diverse indelingen en metrages mogelijk zijn.

Huurprijs:
Afhankelijk van de gekozen (flexibele) contractsvorm. Er wordt gewerkt met vaste huurtarieven, dus je weet vooraf precies waar je aan toe bent!

Huurtermijn:
Flexibel

Aanvaarding:
Direct

Prijs: € 250 - € 750
Type: huur
M2: In units vanaf 10m2
 • Airport 9
 • Airport 8
 • Airport 7
 • Airport 6
 • Airport 5
 • Airport 4
 • Airport 3
 • Airport 2
 • Airport 1
 • Airport

Adresgegevens

 • Adres:

 • Rotterdam Airportplein 22

 • Postcode:

 • 3045AP

 • Plaats:

 • Rotterdam

 • Land:

 • Nederland

Kantoorpand inclusief

Kaart (Google Maps)

GRATIS REAGEREN

Geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen over deze werkplek? Vul uw gegevens in, en u komt in contact met de eigenaar van dit object (zonder tussenpersoon).

Sorry! U heeft niet alle informatie ingevuld. Vul ze alsjeblieft in.

Uw gegevens worden verzonden via een beveiligde SSL verbinding

Wij maken gebruik van een Privacy Statement .
Verified by MonsterInsights