Te huur: kantoorruimte te Steenbergen (N-Br) (2174)

Kaaistraat 25A te Steenbergen (N-Br): multifunctionele ruimte met zakelijke entreepartij die is gesitueerd pal in hart van Steenbergen, ideaal voor een kantoor met baliefunctie in de commerciële dienstverlening of een onderneming met winkelfunctie. Bestemming: Commercieel, geschikt voor detailhandel, praktijk- /kantoorfunctie. Locatie: Centrum. De omgeving kenmerkt zich door een gevarieerd plaatselijk...

Kaaistraat 25A te Steenbergen (N-Br): multifunctionele ruimte met zakelijke entreepartij die is gesitueerd pal in hart van Steenbergen, ideaal voor een kantoor met baliefunctie in de commerciële dienstverlening of een onderneming met winkelfunctie.

Bestemming:
Commercieel, geschikt voor detailhandel, praktijk- /kantoorfunctie.

Locatie:
Centrum. De omgeving kenmerkt zich door een gevarieerd plaatselijk winkelaanbod en dienstverlenende bedrijven. Verschillende formules zijn hier aanwezig, waaronder Marskramer, Scapino, Hans Anders, Hema, Top Travel, Bruna, Phone House, Rabobank, ABN-Amro en diverse supermarkten.

Bereikbaarheid:
Hoofdwinkelstraat de Kaaistraat is uitstekend bereikbaar, zowel met eigen als openbaar vervoer. Er bevinden zich ruim voldoende parkeervoorzieningen voor de deur en in de directe omgeving, met op steenworp afstand een busstation. Tevens wordt op dit moment ten westen van Steenbergen een nieuw tracé van de snelweg A4 aangelegd, waardoor de reistijd met Rotterdam en Antwerpen aanzienlijk wordt verkort.

Voorzieningen:
Deze ruimte is deels gemeubileerd / gestoffeerd en is voorzien van sierbetontegels in de entree, gesausde wanden, aluminium lamellen plafond met plafondarmaturen, gasgestookte individuele verwarmingsinstallatie met wandradiatoren en close-in boiler. Aan de voorgevel bevindt zich een complete lichtbak voor reclameuitingen. Halverwege de ruimte is een kantoorkamer gesitueerd die, door de wandbeglazing, volledig uitzicht biedt over de bedrijfsruimte en de entree. Verder is er een kitchenette aanwezig en een achterom die toegang biedt naar de Visserstraat.

Oppervlakte: kantoorvloeroppervlak circa 107 m² (uit te breiden tot 150 m²)

Frontbreedte: ca. 6 meter.

Bouwjaar: 1985.

Huurprijs: op aanvraag

Aanvaarding: per direct

Wonen boven de zaak? Vanaf 1 maart 2013 komt de bovenwoning van deze commerciële ruimte beschikbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Prijs: € 750 - € 1250
Type: huur
M2:

Adresgegevens

  • Adres:

  • Kaaistraat 25A

  • Postcode:

  • 4651BL

  • Plaats:

  • Steenbergen

  • Land:

  • Nederland

Kantoorpand inclusief

Kaart (Google Maps)

GRATIS REAGEREN

Geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen over deze werkplek? Vul uw gegevens in, en u komt in contact met de eigenaar van dit object (zonder tussenpersoon).

Sorry! U heeft niet alle informatie ingevuld. Vul ze alsjeblieft in.

Uw gegevens worden verzonden via een beveiligde SSL verbinding

Wij maken gebruik van een Privacy Statement .
Verified by MonsterInsights