Werkplek huren in business center Arnhem Station (15016)

Dit business center is gevestigd in een zeer markant en zichtbaar gebouw, dat niet centraler had kunnen liggen. Het is gelegen boven het station in het hart van een Arnhemse zakenwijk. Hier vindt u zeer representatieve, compleet ingerichte kantoorruimtes met fullservice faciliteiten. Zo kunt u gebruikmaken van wifi met high...

Dit business center is gevestigd in een zeer markant en zichtbaar gebouw, dat niet centraler had kunnen liggen. Het is gelegen boven het station in het hart van een Arnhemse zakenwijk. Hier vindt u zeer representatieve, compleet ingerichte kantoorruimtes met fullservice faciliteiten. Zo kunt u gebruikmaken van wifi met high speed internet, printfaciliteiten en persoonlijke ondersteuning door een gespecialiseerd team. Ook zijn er vergaderruimtes aanwezig die beschikken over videoconferencing. Bovendien kunt u op aanvraag uw ruimte voor verschillende doeleinden inrichten. Een ideale omgeving om efficiënt te werken en uw bedrijf professioneel te presenteren. De stad is per spoor verbonden met belangrijke steden in binnen- en buitenland, mede door de ligging van Arnhem dichtbij de Duitse grens. Vanaf de 13 en 14e verdieping van het business centre is er een geweldig uitzicht over de stad. Het World Trade Centre is om de hoek. Het gebouw wordt gedeeld met een grote energieleverancier en een internationaal IT bedrijf. De regio Arnhem-Nijmegen staat bekend als een populaire plek voor conferenties en heeft een bloeiende food en gezondheidssector, onder andere door de aanwezigheid van twee universiteiten. Eveneens gevestigd in Park Tower zijn banken, IT-specialisten en een toonaangevende dansonderneming.

Faciliteiten:
– compleet ingerichte kantoren
– Inrichting, op maat in overleg mogelijk
– Flexibel huren, per dag, maand of per jaar
– Bemande receptiedienst
– Telefoon- en secretariële services
– ICT- en telecomoplossingen
– Vergaderen met videoconferencing
– Wifi met high speed internet
– Virtueel kantoor mogelijk
– Parkeergarage
– Business Lounge
– 24 uur toegang
– Ideaal bereikbaar met OV
– Lift
– Stadscentrum
– 12e & 13e verdieping

Prijs: € 250 - € 750
Type: huur
M2: In units vanaf 10m2
  • werkplek huren business center arnhem

Adresgegevens

  • Adres:

  • Nieuwe stationsstraat 20

  • Postcode:

  • 6811KS

  • Plaats:

  • Arnhem

  • Land:

  • Nederland

Kantoorpand inclusief

Kaart (Google Maps)

GRATIS REAGEREN

Geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen over deze werkplek? Vul uw gegevens in, en u komt in contact met de eigenaar van dit object (zonder tussenpersoon).

Sorry! U heeft niet alle informatie ingevuld. Vul ze alsjeblieft in.

Uw gegevens worden verzonden via een beveiligde SSL verbinding

Wij maken gebruik van een Privacy Statement .
Verified by MonsterInsights