Jonkerbosplein 52 – Nijmegen City Centre (15073)

52 Nijmegen is een inspirerend business center in een van de opvallendste gebouwen van Nijmegen. Op de 17e verdieping huur je via Regus zelfs al ruimte per werkplek. Vanaf de bovenste verdiepingen, op zo’n 75 meter hoogte, heb je een schitterend uitzicht. Aan de westkant zie je Nijmegen op z’n...

52 Nijmegen is een inspirerend business center in een van de opvallendste gebouwen van Nijmegen. Op de 17e verdieping huur je via Regus zelfs al ruimte per werkplek.

Vanaf de bovenste verdiepingen, op zo’n 75 meter hoogte, heb je een schitterend uitzicht. Aan de westkant zie je Nijmegen op z’n bedrijvigst. Novio Tech Campus, de locatie van NXP, bedrijventerrein Winkelsteeg, het Heinz Innovation Centre. In het oosten ligt het Goffertpark te schitteren. Met daar middenin die andere trots van Nijmegen, het stadion van N.E.C.

52 Nijmegen is het meest energie-efficiënte kantoorpand in de regio. Het slimme ontwerp en geavanceerde gebouwinstallaties zorgen voor een duurzame werkomgeving en een prettig werkklimaat. De grote, flexibele ruimtes en hoge plafonds maken het bovendien mogelijk om op efficënte wijze zeer comfortabele werkplekken te creëren. De door jou gehuurde ruimtes kun je naar eigen smaak en behoefte inrichten. Daarnaast kunnen medewerkers en bezoekers gebruik maken van vele centrale voorzieningen (zie hieronder).

De wereldwijd bekende ontwerpers van Mecanoo Architecten gaven 52 Nijmegen een uitstraling van internationale allure. Met z’n karakteristieke knik is het gebouw beroemd tot in de verre omgeving. Toch is de sfeer aangenaam toegankelijk. En die wordt alleen nog maar beter zodra de geplande aanpassingen, eveneens naar ontwerp van Mecanoo, zijn afgerond. Klanten voelen zich direct welkom, collega’s voelen zich meteen thuis. De voorzieningen op de begane grond deel je met andere bedrijven. Ideaal om nieuwe mensen te ontmoeten en ideeën uit te wisselen.

Klanten en medewerkers zullen je dankbaar zijn als je je in 52 Nijmegen vestigt; niet op de laatste plaats vanwege de bereikbaarheid. Het gebouw ligt vlak bij de A73 en A15, en precies tussen de NS-stations Nijmegen Centraal en Nijmegen Dukenburg. Eind 2014 is bovendien station Nijmegen Goffert af, op 350 meter afstand van het gebouw. Onder het pand is een beveiligde parkeergarage voor medewerkers en bezoekers, evenals een fietsenkelder.

De ruimtes die je huurt kun je naar eigen behoefte inrichten. De vele gezamenlijke voorzieningen zorgen voor productiviteit en een ontspannen werkomgeving.

PRODUCTIVITEIT
– Klimaatinstallaties
– Efficiënte vloerindeling
– Centrale receptie
– 24-uurs toegang
– Vergaderruimtes
– Videoconferencing
– Business lounge
– Beveiligde parkeergarage
– Fietsenkelder
– CCTV-bewaking
– Glasvezel

ONTSPANNING
– Douches
– Terras
– Coffee corner
– Lunchrestaurant
– Food and beverage services

Prijs: € 250 - € 750
Type: huur
M2: In units vanaf 10m2
 • receptie
 • kantoor
 • pantry
 • buitenkant 2

Adresgegevens

 • Adres:

 • Jonkerbosplein 52

 • Postcode:

 • 6534AB

 • Plaats:

 • Nijmegen

 • Land:

 • Nederland

Kantoorpand inclusief

Kaart (Google Maps)

GRATIS REAGEREN

Geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen over deze werkplek? Vul uw gegevens in, en u komt in contact met de eigenaar van dit object (zonder tussenpersoon).

Sorry! U heeft niet alle informatie ingevuld. Vul ze alsjeblieft in.

Uw gegevens worden verzonden via een beveiligde SSL verbinding

Wij maken gebruik van een Privacy Statement .
Verified by MonsterInsights