Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Is een kantoorruimte huren een goed idee?

| door

De afgelopen jaren zie je dat steeds meer bedrijven beslissen om remote te werken. Naast dat thuiswerken veel voordelen heeft, is het huren van een kantoorpand ook een goed idee. Ook in de moderne arbeidswereld. We geven je daarom 3 redenen waarom het huren van een kantoorruimte een goed idee is, maar we geven je ook 3 redenen waarom remote werken een goede keuze kan zijn. Zo weet jij straks wat de beste keuze is voor jouw situatie.

Waarom een kantoorruimte huren een goed idee is:

  1. Professionele werkomgeving

Het huren van een kantoorruimte biedt een professionele omgeving waar werknemers kunnen werken. Dit is vooral belangrijk voor bedrijven die klanten ontvangen, omdat het een gevoel van vertrouwen en geloofwaardigheid kan overbrengen. Een goed onderhouden kantoorruimte met alle benodigde voorzieningen creëert een omgeving waar werknemers productiever kunnen zijn en waar zakelijke vergaderingen gemakkelijk kunnen plaatsvinden.

  1. Samenwerking en communicatie

Fysieke kantoorruimtes bevorderen de samenwerking en communicatie tussen teamleden. Het is gemakkelijker om vragen te stellen, ideeën te delen en directe feedback te geven wanneer collega’s zich op dezelfde locatie bevinden. Dit kan leiden tot betere creativiteit, teambuilding en efficiënte besluitvorming.

  1. Scheiding tussen werk en privé

Een kantoorruimte biedt een duidelijke scheiding tussen werk en privé. Hierdoor kunnen werknemers zich beter concentreren tijdens werktijden en kunnen ze ‘s avonds en in het weekend ontspannen zonder afleidingen van het werk. Dit kan helpen om burn-out te voorkomen en de algehele welzijn van werknemers te bevorderen.

Waarom remote werken een goed idee is:

  1. Flexibiliteit

Remote werken biedt werknemers de mogelijkheid om hun eigen werkschema’s te beheren. Dit kan vooral handig zijn voor ouders, zorgverleners en andere mensen met verschillende verplichtingen. Het stelt werknemers in staat om hun werk aan te passen aan hun persoonlijke behoeften en vermindert de stress die gepaard gaat met woon-werkverkeer.

Daarnaast is de vrijheid om te werken waar je wilt een groot voordeel. Bij Adverge hebben we medewerkers die vanuit Thailand werkzaam zijn, terwijl anderen ervoor kiezen om hun werk gewoon vanuit Nederland te verrichten. De locatie waar ze werken, is volledig aan henzelf

  1. Kostenbesparing

Remote werken kan leiden tot aanzienlijke kostenbesparingen voor werkgevers. Zo kunnen ze bijvoorbeeld besparen op kantoorhuur en faciliteiten. Dit kan leiden tot een verhoogde winstgevendheid voor bedrijven.

  1. Talent

Voor werkgevers kan remote werken een goede optie zijn om getalenteerde werknemers aan te trekken en te behouden. Het biedt de mogelijkheid om personeel van over de hele wereld in te huren, ongeacht hun locatie. Dit vergroot de pool van beschikbare talenten en kan de concurrentiepositie van een bedrijf op de arbeidsmarkt versterken.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights