Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Kantoorruimte vinden en naar jouw smaak inrichten

| door

Ben je op zoek naar een kantoorruimte voor jouw organisatie? In je zoektocht zullen verschillende factoren een rol spelen. Denk bijvoorbeeld aan het formaat van de kantoorruimte, de bereikbaarheid hiervan en de mogelijkheid om er medewerkers hun auto te laten parkeren. Een ander element om rekening mee te houden is het huidige interieur.

Ligt er een houten vloer in het kantoorpand? Maakt men gebruik van vloerbedekking? Hangen er al rolgordijnen voor de ramen? Enzovoorts. Het is bepalend voor hetgeen je na het tekenen van het huurcontract zelf nog moet regelen. Het kantoor moet op een efficiënt, doch enigszins huiselijke wijze worden ingericht om je medewerkers zich er prettig te laten voelen. 

Raamdecoratie essentieel binnen een kantoorpand

Binnen een kantoorpand kunnen medewerkers met verschillende vormen van overlast geconfronteerd worden. Geluidsoverlast is de meest voor de hand liggende variant. Denk echter ook aan de overlast van invallend licht van buiten. Er is niets vervelender dan een scherm wat niet goed te zien is, doordat de zon hier precies op valt. MNprojecten.nl is een partij die organisaties helpt dit te voorkomen. Zij bieden verschillende oplossingen om de zon buiten het pand te houden, zonder dat het er al snel te donker is. Natuurlijk daglicht is belangrijk voor de concentratie van medewerkers. Ontbreekt het aan natuurlijk daglicht op kantoor? In dat geval zullen medewerkers al snel een vermoeid gevoel ervaren. 

Verschillende soorten raamdecoratie voor kantoren

In de basis maakt men onderscheid tussen raamdecoratie voor binnen en voor buiten. Zo kun je de buitenzijde van het pand van screens voorzien. Binnen een kantoor maakt men al snel gebruik van rolgordijnen, paneelgordijnen, plissés en bijvoorbeeld verticale lamellen. Wat hierin de beste keuze is, hangt van verschillende factoren af. Een specialist op het gebied van raamdecoratie kan je hierover persoonlijk adviseren. Het type raamdecoratie wat je kiest heeft invloed op de wijze waarop je kunt spelen met de lichtinval van buiten. 

Geef je kantoorruimte een huiselijk tintje

Je kantoor moet een plek zijn waar medewerkers met plezier komen. Geef de kantoorruimte om die reden een huiselijk tintje. Denk aan het gebruik van een loungebank, gecombineerd met een Playstation of Xbox. Het biedt je medewerkers de kans hun favoriete game te spelen tijdens een koffiepauze. Ontspanning helpt medewerkers zich langer te concentreren. Het komt de resultaten van de organisatie ten goede. Op welke manier bied jij je medewerkers ontspanning gedurende de werkdag? 

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights