Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Waar je op moet letten bij het volgen van een crypto live koers

| door

Een groot deel van de mensen die soms de crypto live koers volgt, is bekend met Bitcoin. Deze digitale munt vertegenwoordigt een waarde die we vaak uitdrukken in euro’s of dollars.

Er bestaan naast de Bitcoin echter nog veel meer munten. De waarde van deze coins zijn te volgen binnen live koersen, die worden weergegeven door de beurzen waarop in deze munten wordt gehandeld.

Voordat je een bepaalde munt gaat kopen, is het belangrijk dat je snapt hoe je een bepaalde live koers moet lezen.

Belangrijke munten naast Bitcoin en hun rangschikking

De belangrijkste munten staan bij de crypto live koers vaak gerangschikt in een tabel. De rangschikking wordt bepaald door bijvoorbeeld de ‘market cap’.

Wanneer we kijken naar deze market cap, dan zien we dat Bitcoin veruit de grootste munt is, want deze vertegenwoordigt een waarde van meer dan 248 miljard euro.

Op nummer twee staat Ethereum met een market cap van ongeveer 45 miljard euro. Je kunt de munten echter ook anders rangschikken. Je kunt ze bijvoorbeeld rangschikken op prijs van een enkele coin. Bitcoin staat dan opeens op de tweede plek en Yearn.finance, waarvan slechts 30.000 stuks in omloop zijn, op de eerste plaats.

Kijk goed naar de grafiek

Om de populariteit van een bepaalde digitale munt te begrijpen moet je de werking van grafieken goed begrijpen. Daarmee vergroot je namelijk je kansen op het creëren van mooie en grote winsten op je investering.

Wanneer er bijvoorbeeld een sterke daling bestaat binnen de grafiek van een munt met een grote market cap, zal er sprake zijn van een grote waarde daling van de munt als geheel.

De kapitaalstromen in euro’s zullen dan in grote getalen naar andere digitale munteenheden toe vloeien. Andere valuta kunnen daardoor sterk gaan stijgen. Wanneer een munt met kleine market cap een sterke daling kent, zal de invloed op de handelsmarkt in cryptocurrencies veel kleiner zijn.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights