De grootste lijst van WiFi werkplekken in Nederland

wifi-hotspot_500Wij hebben onderzoek gedaan naar waar de meest interessante, leukste en/of gezelligste WiFi (werk)plekken te vinden zijn van ons land. We zijn op een totaal van 533 WiFi (werk)plekken gekomen verspreid over 11 verschillende steden.

Dit met als doel om de mobiele ondernemer een overzicht te bieden van openbare werkplekken bij hem of haar in de buurt (ook wanneer je onderweg bent).

Bronnen

De informatie over de WiFi (werk)plekken hebben wij ontdekt via verschillende websites, fora, blogs en social media (met name Google+ heeft hierin een grote rol gespeeld).

Om de WiFi werkplekken te tonen hebben we gebruik gemaakt van Google maps en word er per locatie verwezen naar de Google+ pagina van de WiFi locatie waar je alle informatie en gebruikers ervaringen kan vinden.

 voorbeeld-wifi-werkplek-vermelding  voorbeeld-wifi-werkplek-vermelding

Voorbeeld vermelding inclusief adres/contact gegevens en link naar Google+ pagina (waar je alle faciliteiten kan ontdekken)

Input leveren?

Ben je zelf regelmatig onderweg en kom je interessante WiFi werkplekken tegen, of ken je toevallig een werkplek die nog niet op een van onze kaarten staat? Wellicht is het dan interessant om bijdrage te leveren aan een van onze mappen.

Wij zijn namelijk altijd op zoek naar mensen die ons nieuwe WiFi werkplekken laten ontdekken om onze kaart(en) up-to-date te houden. Heb je onlangs een interessante plek ontdekt? Neem dan contact met ons op.

In de volgende steden kunt u de WiFi (werk)plekken ontdekken:

De volgorde van steden is op basis van de meeste WiFi (werk)plekken –> minste WiFi (werk)plekken.

Sharing is caring

×

Gratis video: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van een kantoorruimte

Bekijk de video en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

VIP Community

Als lid van de VIP community krijg je ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden