Gratis tot de eerste lead!

Dat wil zeggen dat u niets betaalt totdat een geïnteresseerde reageert op uw object. Pas dan treed uw account naar keuze in werking.

Direct aanmelden

Meer gratis leads nodig? Stuur ons een email!

Gratis kantoorpand plaatsen op Kantoorruimtevinden.nl

Voordelen

Plaats direct uw kantoorpand online en geniet van de volgende voordelen:

Direct vindbaar in Google

Top posities voor algemene zoektermen zoals; Kantoorruimte Amsterdam / Rotterdam en Utrecht (voorbeeld)

Je aanbod geoptimaliseerd voor Google

Onze klanten zijn ook direct vindbaar op specifieke zoektermen zoals; volledig ingerichte kantoorruimte breda (voorbeeld)

Gratis online marketing advies

Om meer resultaat te boeken met je eigen website (meer bezichtigingen)

Nadat u deze eerste lead via Kantoorruimtevinden.nl heeft ontvangen zijn, afhankelijk van de keuze die u maakt, onderstaande prijzen van toepassing:
 • KRV Start

  € 49,- p/maand

  • Onbeperkt aantal leads ontvangen
  • Onbeperkt aantal objecten plaatsen
  • Direct toegang tot alle zoekprofielen
  • Direct contact met geïnteresseerden
  • Geen onverwachte kosten of commissie verschuldigd bij het sluiten van een deal
  • Gratis profielpagina inclusief link naar eigen website

  POPULAIRE KEUZE

 • KRV Extra

  € 59,- p/maand

  • KRV Start +
  • Per maand: 2 weken gratis topadvertenties (t.w.v. €20,- per maand)
  • Per maand: 2 weken gratis bedanktpagina adverteren (t.w.v. €10,- per maand)
 • KRV Professional

  € 79,- p/maand

  • KRV Extra +
  • Per maand: 2 weken gratis homepage adverteren (t.w.v. €40,- per maand)
  • Gratis vermelding op Bedrijfsvastgoed.nl
   (t.w.v. €795,-)

EEN GREEP UIT ONZE KLANTEN

WAT ANDEREN ZEGGEN?

Ik ben Martijn Blüemink van FlexOffiZ (onderdeel van Annexum). FlexOffiZ verhuurt kantoorruimtes op flexibele basis tegen een all-in prijs aan startende bedrijven, ZZP’ers, het MKB en corporate bedrijven. Wij hebben FlexOffiZ aangemeld voor Kantoorruimtevinden.nl om ons concept te promoten en in contact te komen met potentiële huurders. Via onze profielpagina op Kantoorruimtevinden.nl genieten wij van de branding voordelen op de website, en de dominante posities in Google zorgt ervoor dat onze locaties gevonden word door onze doelgroep. De grootste voordelen van Kantoorruimtevinden.nl zijn daarom het zoekmachine marketing aspect, de website is eenvoudig in gebruik en er zit geen limiet aan het aantal te ontvangen leads. Wij hebben daarom al velen leads via de website mogen ontvangen door heel Nederland. Wij raden daarom Kantoorruimtevinden.nl van harte aan.

Martijn Blüemink

Ik ben Peter Vernooij, eigenaar van Element Offices. Wij bieden ondernemers een representatieve locatie, maar tegelijkertijd een uiterst praktische kantoorunit. Daarnaast nemen wij alle facilitaire zorgen uit handen zodat je als ondernemer kan concentreren op je core business. Ik ben in zee gegaan met Danny omdat hij de expert is op gebied van online marketing en al erg veel ervaring heeft in de vastgoed markt. Daarnaast werkt Kantoorruimtevinden.nl zeer transparant en zie je dagelijks de resultaten van hun activiteiten. Voor ons is Kantoorruimtevinden.nl dus een uitstekend medium om onze panden onder de aandacht te brengen bij ondernemers die via Google op zoek zijn naar kantoorruimte. We werken graag samen, en hebben afgelopen periode al meerdere serieuze leads mogen ontvangen.

Peter Vernooij

Ik ben Nik Joosen, Commercieel manager bij Summa Vastgoed bv. Summa Vastgoed is een investeringsmaatschappij die zich richt op het exploiteren van (hoofdzakelijk) commercieel vastgoed. In de loop der jaren heeft Summa Vastgoed een doordachte en gevarieerde portefeuille opgebouwd die zich voornamelijk over Nederland en België uitstrekt. De portefeuille bestaat uit winkelpanden, bedrijfspanden, kantoren en woningen waarbij het zwaartepunt ligt bij het bedrijfsmatig vastgoed. Onze objecten uit de portefeuille zijn aangemeld op Kantoorruimtevinden.nl vanwege de uitstekende Google rankings en professionele uitstraling van de website. De grootste voordelen voor ons zijn daarom ook dat wij directe resultaten zien in zowel vindbaarheid in Google als inzage in velen relevante zoekopdrachten.

Ik kan Kantoorruimtevinden.nl van harte aanbevelen omdat:

 • Geen verborgen kosten
 • Snelle schakelen en antwoorden bij vragen
 • Brengt vraag en aanbod transparant samen
 • Zelf kunnen opvolgen van leads

Nik Joosen

Mijn naam is Lara Hemstede van House of Fashion Amsterdam. House of Fashion Amsterdam biedt inspirerende en betaalbare werkplekken op een toplocatie in Amsterdam. Ik heb onze locatie aangemeld op Kantoorruimtevinden.nl omdat ik graag meer potentiële huurders op bezoek wil hebben en de website zeer overzichtelijk is en makkelijk te navigeren. Daarnaast is de website ook goed vindbaar in de zoekmachines. Mijn top 3 voordelen van Kantoorruimtevinden.nl zijn dan ook de overzichtelijkheid met betrekking tot het beheren van je locatie en het inzien van leads. Daarnaast werkt de communicatie via de website snel en is het eenvoudig om een lead in te zien. Ik wil Kantoorruimtevinden.nl daarom aan iedere bedrijfsmakelaar aanraden omdat het vraag en aanbod perfect bij elkaar brengt. Zelf heb ik al verschillende potentiële huurders via de website mogen ontvangen.

Lara Hemstede

Mijn naam is Fred Tromp. Eigenaar en oprichter van Principle Vastgoed We helpen eigenaren bij het verhuren van hun woning in Groot-amsterdam, Groot-Rotterdam en Den Haag-Leiden. Waar wij Kantoorruimtevinden.nl voor nodig hadden? Wij hadden een ruimte over bij ons op kantoor in Amsterdam, en zocht hier een huurder voor. Deze was enorm snel gevonden via het unieke platform. Ik raad Kantoorruimtevinden.nl bij iedereen aan die ruimtes verhuurd, maar ook wie een ruimte op kantoor over heeft.

De voordelen van Kantoorruimtevinden.nl zijn na onze ervaring helder:

 • Snel een huurder gevonden
 • Makkelijk en snel aan te melden
 • Lage kosten

Fred Tromp

Verified by MonsterInsights