1046AK (1977)

Hoogwaardige representatieve beveiligde bedrijfs-, showroom en kantoorruimte midden in bruisend havengebied Amsterdam-Westpoort, ingericht door did, dutch interior design. In overleg gemeubileerd. Ideaal om te starten of voor (tijdelijke) uitbreiding. Drie parkeerhavens voor de deur en ruime parkeergelegenheid in omliggend gebied. Op begane grond de entree met betegelde hal en toilet,...

Hoogwaardige representatieve beveiligde bedrijfs-, showroom en kantoorruimte midden in bruisend havengebied Amsterdam-Westpoort, ingericht door did, dutch interior design. In overleg gemeubileerd. Ideaal om te starten of voor (tijdelijke) uitbreiding. Drie parkeerhavens voor de deur en ruime parkeergelegenheid in omliggend gebied.

Op begane grond de entree met betegelde hal en toilet, kapstok en berging (onder de trap) en wit gelakte hardhouten trap naar 1e etage. Naast de entree bevindt zich de meterkast met alle nutsvoorzieningen en het alarmkastje.

Op eerste verdieping een lichte open vergader- lunchruimte met hoogwaardige vaste vloerbedekking. Alle wanden zijn voorzien van een exclusieve afwerking (geschilderd en behang). Zeer mooie en complete keuken met design koelkast, vaatwasser, oven, magnetron, nespresso koffiezetapparaat en waterkoker. Alles optimaal afgewerkt.

Twee kantoorruimtes waarbij door de speelse diagonale wand optimaal van daglicht gebruik gemaakt wordt en een creatieve uitstraling gerealiseerd wordt. Beide kantoorruimtes voorzien van vaste kasten. In overleg wordt draadloze Internet aansluiting werkend opgeleverd.

Zowel op de begane grond als op de eerste verdieping wandlampen en systeemplafond voorzien van ingebouwde verlichtingsarmaturen. Alle verlichting separaat te bedienen maar tevens middels centrale aan/uit knop op begane grond en eerste verdieping. Tevens is in iedere ruimte een verwarming geplaatst welke gereguleerd wordt middels een thermostaat. Aluminium kozijnen met dubbelwandig glas en zonwerend folie, tevens functioneel tegen inkijk.

Energiezuinige automatische entreelamp.

Prijs: € 750 - € 1250
Type: huur
M2:

Adresgegevens

  • Adres:

  • Tijnmuiden 25

  • Postcode:

  • 1046AK

  • Plaats:

  • Amsterdam

  • Land:

  • Nederland

Kantoorpand inclusief

Kaart (Google Maps)

GRATIS REAGEREN

Geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen over deze werkplek? Vul uw gegevens in, en u komt in contact met de eigenaar van dit object (zonder tussenpersoon).

Sorry! U heeft niet alle informatie ingevuld. Vul ze alsjeblieft in.

Uw gegevens worden verzonden via een beveiligde SSL verbinding

Wij maken gebruik van een Privacy Statement .
Verified by MonsterInsights