Business Center Kaap Noord Amsterdam (3442)

Business Center Kaap Noord is gelegen aan de vernieuwde Noordelijke IJ-Oevers in Amsterdam. Vlakbij het ShellTechnology Center, Overhoeks en het EYE Film Institute. Op 10 minuten van het Centraal Station en de ring A10. Kaap Noord biedt de perfecte ruimte voor uw dynamische onderneming op een unieke locatie! Turn-key en in overleg aanpasbaar naar uw wensen...

Business Center Kaap Noord is gelegen aan de vernieuwde Noordelijke IJ-Oevers in Amsterdam. Vlakbij het ShellTechnology Center, Overhoeks en het EYE Film Institute. Op 10 minuten van het Centraal Station en de ring A10.

Kaap Noord biedt de perfecte ruimte voor uw dynamische onderneming op een unieke locatie! Turn-key en in overleg aanpasbaar naar uw wensen beschikken wij over verschillende ruimten in een brede prijscategorie.

Kaap Noord is uitstekend bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en de fiets.

Verhuur is inclusief parkeergelegenheid en internetaansluiting via glasvezel. Natuurlijk zijn er ook mogelijkheden tot het gemeubileerd huren van kantoren. In overleg zijn kortlopende huurcontracten mogelijk.

Ons business center is uitermate geschikt voor jonge en dynamische ondernemingen. Wij bieden naast kleinschalige ruimten onder gunstige voorwaarden namelijk ook een breed scala aan diensten en faciliteiten die voor de moderne ondernemer onmisbaar zijn.
Met onze persoonlijke aanpak, flexibele contractvormen en goede bereikbaarheid onderscheiden wij ons positief van de concurrentie.

Het aanbod van Kaap Noord op een rijtje:

– kantoorruimte
– kantoorruimte met showroom
– turn-key units
– vergaderruimte
– flexibele werkplekken
– Virtual Office
– telefoonbeantwoording service
– catering
– secretariële diensten

Prijs: € 750 - € 1250
Type: huur
M2:

Adresgegevens

  • Adres:

  • Asterweg 17-19

  • Postcode:

  • 1031HL

  • Plaats:

  • Amsterdam

  • Land:

  • Nederland

Kantoorpand inclusief

Kaart (Google Maps)

GRATIS REAGEREN

Geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen over deze werkplek? Vul uw gegevens in, en u komt in contact met de eigenaar van dit object (zonder tussenpersoon).

Sorry! U heeft niet alle informatie ingevuld. Vul ze alsjeblieft in.

Uw gegevens worden verzonden via een beveiligde SSL verbinding

Wij maken gebruik van een Privacy Statement .
Verified by MonsterInsights