Franklin Business Center (1953)

Waarom kiezen voor Franklin Business Center? Franklin Business Center, een uniek en zeer representatief kantoorpand, centraal gelegen op industrieterrein Nieuwgraaf, uitstekend te bereiken vanaf de A12, A50 en A15, biedt u de mogelijkheid om een sfeervolle kantoorruimte te huren met veel faciliteiten en diensten. Als u op zoek bent naar...

Waarom kiezen voor Franklin Business Center?

Franklin Business Center, een uniek en zeer representatief kantoorpand, centraal gelegen op industrieterrein Nieuwgraaf, uitstekend te bereiken vanaf de A12, A50 en A15, biedt u de mogelijkheid om een sfeervolle kantoorruimte te huren met veel faciliteiten en diensten.

Als u op zoek bent naar een professionele kantoorruimte, dan bent u hier op het juiste adres! U kunt hier al terecht voor een gestoffeerde kantoorruimte vanaf 25 m2, die u naar eigen wensen en smaak kunt inrichten.

Standaard beschikken de volledig gestoffeerde kantoorruimtes over aansluiting voor internet, telefonie en airconditioning.

Bij de huur zit inbegrepen:

Het gebruik van de receptie met representatieve uitstraling
Koffiecorner
Ontvangstruimte met zitgedeelte, waar u uw relaties kunt ontvangen
Inkomende- en uitgaande postbehandeling
Gratis parkeren voor u en uw relaties. (40 parkeerplaatsen)

Naast de standaard faciliteiten kunt u ook optioneel gebruik maken van:

Telefoonservice
Secretariaatservice
Postservice
Vergader- en cursusruimtes tot en met 50 personen
Gezellige brasserie met terras
Catering
Schoonmaak van uw kantoorruimte
Flex kantoren die al vanaf een halve dag te huur zijn
Ons businesscentrum is professioneel en zeer laagdrempelig van opzet. Door de korte huurovereenkomsten met een opzegtermijn van slechts 6 maanden, zijn ze ook zeer geschikt voor (startende) ondernemingen met een beperkte of flexibele ruimtebehoefte. Ons businesscentrum is voorzien van een zeer geavanceerde alarminstallatie.

U kunt er direct intrekken, de ruimtes zijn volledig gestoffeerd. Onze huurcontracten zijn laagdrempelig, duidelijk en overzichtelijk, zonder verrassingen.

In onze kantoorruimtes vormen de geboden voorzieningen een sterke basis voor de bedrijfshuisvesting van de professional met ruimte voor eigen identiteit en uitstraling.

U kunt hier ook waardevolle contacten leggen met medehuurders!

Prijs: € 250 - € 750
Type: huur
M2:
  • 687-1

Adresgegevens

  • Adres:

  • Stenograaf 1

  • Postcode:

  • 6921 EX

  • Plaats:

  • Duiven

  • Land:

  • Nederland

Kantoorpand inclusief

Kaart (Google Maps)

GRATIS REAGEREN

Geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen over deze werkplek? Vul uw gegevens in, en u komt in contact met de eigenaar van dit object (zonder tussenpersoon).

Sorry! U heeft niet alle informatie ingevuld. Vul ze alsjeblieft in.

Uw gegevens worden verzonden via een beveiligde SSL verbinding

Wij maken gebruik van een Privacy Statement .
Verified by MonsterInsights