Te huur: Biltstraat 333-1 te Utrecht. (15221)

Te huur: Biltstraat 333-1 te Utrecht. Het betreft een compacte en fraai ingerichte kantoor/winkelruimte in Utrecht-Oost op één van de prominente aanloopstraten naar de binnenstad.  Deze  bedrijfsruimte ruimte heeft een mooi breed front van ca. 10 meter en maakt een verzorgde indruk. De Biltstraat kenmerkt zicht door een aantrekkelijke mix...

Te huur: Biltstraat 333-1 te Utrecht.

Het betreft een compacte en fraai ingerichte kantoor/winkelruimte in Utrecht-Oost op één van de prominente aanloopstraten naar de binnenstad.  Deze  bedrijfsruimte ruimte heeft een mooi breed front van ca. 10 meter en maakt een verzorgde indruk.
De Biltstraat kenmerkt zicht door een aantrekkelijke mix van bedrijvigheid in de dagelijkse winkelsfeer voor de populaire aangrenzende woonwijken met onder meer de aanwezigheid van Super de Boer, Slagerij de Groene Weg, diverse horeca, kapsalons, optiek, uitzend- en wervingsorganisaties en andere zakelijke dienstverleners.

Ligging:
Naast Atliers de Wijde Doelen en twee kinderdag verblijven.  De bereikbaarheid met zowel auto als OV is zeer goed. Voldoende openbare betaalde parkeerplaatsen in de straat. A2/A12 en A27/A28 zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Daarnaast is er een naar Utrecht CS in de directe nabijheid.

Vloeroppervlak :

Totaal ca. 60 m2  onderverdeeld in:

Voorruimte ca. 30m2
Achterruimte ca. 20m2

Huurprijs:
€ 10.828,-  per jaar  te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

Leveringen en diensten:
Huurder zal een verrekenbaar voorschot betalen voor servicekosten van  € 100,- te vermeerderen met btw.

Opleveringsniveau :
Het object wordt in huidige staat opgeleverd.
– representatieve entree
– pantry;
– toilet;
– laminaat vloer
– kantoor inrichting ter overname.

Bestemming:
Dienstverlening.

Huurtermijn:
Betreft een in de plaatstelling tot 31 december 2016.

Huur aanvaarding:
In overleg, op korte termijn beschikbaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Huurovereenkomst:
ROZ model voor kantoorruimte.

 

Parkeren:
Er is 1 parkeervergunning op het pand verleend. Verder zijn er parkeerplaatsen te huur op het achter gelegen privé parkeer terrein.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie / borgstelling ter grootte van 3 maanden huur te vermeer­deren met de verschuldigde omzetbelasting

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, is er van rechtswege sprake van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de over­eengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

Voorbehoud
Goedkeuring eigenaar.

Informatie
Voor eventuele vragen en/ of bezichtigingen kunt u contact opnemen ons kantoor.
De vermelde informatie is van algemene aard en niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. De verhuur geschiedt onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

Ten aanzien van eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend. Iedere aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag dat in het betreffende geval onder de beroepsaansprakelijkheidsverzekering wordt uitbetaald.

 

 

Prijs: € 750 - € 1250
Type: huur
M2: 60
 • IMG_9735
 • IMG_9721
 • IMG_9713

Adresgegevens

 • Adres:

 • Bilstraat 333-1

 • Postcode:

 • 3572AS

 • Plaats:

 • Utrecht

 • Land:

 • Nederland

Kantoorpand inclusief

Kaart (Google Maps)

GRATIS REAGEREN

Geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen over deze werkplek? Vul uw gegevens in, en u komt in contact met de eigenaar van dit object (zonder tussenpersoon).

Sorry! U heeft niet alle informatie ingevuld. Vul ze alsjeblieft in.

Uw gegevens worden verzonden via een beveiligde SSL verbinding

Wij maken gebruik van een Privacy Statement .
Verified by MonsterInsights