Unieke kantoorruimte in Lichttoren centrum Eindhoven (3628)

Op zoek naar een modern kantoor met uitstraling en bovendien op de mooiste plek in Eindhoven? Dan kun je niet om de zeer smaakvol ingerichte kantoren van Igluu heen. Igluu is pionier in Nederland op het gebied van het nieuwe werken en bijbehorende moderne gedeelde kantooromgevingen. In een strak vormgegeven...

Op zoek naar een modern kantoor met uitstraling en bovendien op de mooiste plek in Eindhoven? Dan kun je niet om de zeer smaakvol ingerichte kantoren van Igluu heen.

Igluu is pionier in Nederland op het gebied van het nieuwe werken en bijbehorende moderne gedeelde kantooromgevingen. In een strak vormgegeven setting worden werkplekken en kantoorunits aangeboden met daar omheen royale, gedeelde voorzieningen. Denk daarbij aan ruimtes om klanten te ontvangen, te vergaderen, trainingen te geven, events te organiseren, te borrelen, te ontspannen, te lunchen, etc.

Door de open en ruime opzet komen de ‘bewoners’ maar ook bezoekers van de Igluu gemakkelijk met elkaar in contact. Dat leidt met regelmaat tot nieuwe succesvolle (gelegenheids) formaties. De community manager van Igluu speelt hierbij een belangrijke rol. Zij is bovendien dagelijks aanwezig en zorgt dat binnen de Igluu alles op rolletjes loopt.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID

Igluu is gevestigd in de (Philips) Lichttoren en die bevindt zich in het hart van Eindhoven. Makkelijk bereikbaar per auto vanaf de randweg. Veel parkeergelegenheid voor kantoorbewoners en gasten (onder het pand en in de directe omgeving). Vanuit het centraal station zie je de Lichttoren direct liggen op een loopafstand van een paar minuten.

DE KANTOOR UNITS

Igluu biedt diverse volledig gefaciliteerde kantoor-units aan van 20m2 tot 400m2. De kantoorunits zijn beschikbaar voor een termijn vanaf 6 maanden.

De eerste etage van de Lichttoren is voor de komst van Igluu onder architectuur verbouwd en ingericht in samenwerking met kantoorinrichter Ahrend en StudioTeus. De kantoorunits zijn zonder uitzondering ruim en zeer licht van opzet. Dat is mede te danken aan de enorme raampartijen en de hoge plafonds (4.20m). Dit levert een zeer representatieve omgeving op die bovendien door alle gebruikers wordt ervaren als huiselijk, prettig en aangenaam.

De kantoor units van Igluu zijn standaard voorzien van stadsverwarming en koeling, luchtbehandelingsunit en verlichting en (draadloos) internet. Ook het gebruik van koffie en thee is inbegrepen. Daarnaast kan men gebruik maken van de gedeelde voorzieningen (pantry, toiletten, garderobe, ontvangstruimte, bar, vergaderruimtes, informele zitjes). De vergaderruimtes en bar kunnen tegen een gereduceerde vergoeding exclusief gereserveerd worden. Ook is het mogelijk om via Igluu lunch, diner, snacks, drankjes, etc te bestellen. Momenteel kunnen er bij Igluu in de Lichttoren zelfs events tot 800 personen plaatsvinden.

Indien gewenst kan Igluu ook voorzien in meubilair (Ahrend) en diverse oplossingen op het gebied van telefonie en datanetwerk.

De faciliteiten van Igluu bieden veel flexibiliteit. Klein beginnen en doorgroeien binnen het pand naar een grotere ruimte? Dat kan! Daarnaast is een combinatie mogelijk met tijdelijk of permanent gebruik van flexibele werkplekken, concentratieruimtes en focuswerkplekken van Igluu. Bovendien kun er ook gebruik worden gemaakt van de werkplek- en vergadervoorzieningen van de Igluu vestigingen in Utrecht en Den Haag.

Igluu biedt dus veel meer dan alleen de vierkante meters. Het is een totaaloplossing. Op een fantastische locatie, met een luxe inrichting, uitgebreide faciliteiten en een zeer interessant zakelijk netwerk. Bovendien kun je ook gebruik maken van de vestigingen in Utrecht en Den Haag.

Prijs:
Type: huur
M2:
 • kantoorruimte huren eindhoven
 • kantoorruimte huren eindhoven
 • kantoorruimte huren eindhoven
 • kantoorruimte huren eindhoven
 • kantoorruimte huren eindhoven
 • kantoorruimte huren eindhoven

Adresgegevens

 • Adres:

 • Lichttoren 32

 • Postcode:

 • 5611BJ

 • Plaats:

 • Eindhoven

 • Land:

 • Nederland

Kantoorpand inclusief

Kaart (Google Maps)

GRATIS REAGEREN

Geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen over deze werkplek? Vul uw gegevens in, en u komt in contact met de eigenaar van dit object (zonder tussenpersoon).

Sorry! U heeft niet alle informatie ingevuld. Vul ze alsjeblieft in.

Uw gegevens worden verzonden via een beveiligde SSL verbinding

Wij maken gebruik van een Privacy Statement .
Verified by MonsterInsights