Uw locatie in hartje Jordaan (2142)

Algemeen: De Westerstraat is een straat en voormalige gracht (de Anjeliersgracht) in de Jordaan tussen de Noordermarkt en de Marnixstraat. In de straat wordt op maandagmorgen de “Lapjesmarkt” of Westerstraat-markt gehouden. De ruimte is gelegen op de begane grond van het gebouw aan de Westerstraat 123. Het gebouw met prachtige...

Algemeen:
De Westerstraat is een straat en voormalige gracht (de Anjeliersgracht) in de Jordaan tussen de Noordermarkt en de Marnixstraat. In de straat wordt op maandagmorgen de “Lapjesmarkt” of Westerstraat-markt gehouden.

De ruimte is gelegen op de begane grond van het gebouw aan de Westerstraat 123. Het gebouw met prachtige historische uitstraling is omgeven door winkels, ateliers, restaurants en kleinschalige kantoren. Namen als American Apparel, Marcel Wanders, van diverse restaurants zoals Cinema Paradiso, Paso Doble, De Eetkamer en (eet)café’s zoals De Blaffende Vis, Café Nol, Winkel en Proust.

Oppervlakte:
Ca. 93 m2 ruimte beschikbaar gelegen verdeeld over de begane grond en souterrain. Deze ruimte heeft eveneens een buitenplaats aan de achterzijde welke middels twee dubbele openslaande deuren te bereiken is. De ruimte heeft als bestemming ‘gemengde doeleinden’ en biedt dus tal van mogelijkheden zoals bijvoorbeeld een winkel, galerie of kantoorruimte.

Opleveringsniveau:
De ruimte wordt opgeleverd in huidige staat, inclusief:
– parketvloer;
– pantry/keuken;
– toilet;
– kelderruimte;
– nieuw geschilderde binnenwanden;
– nieuw geschilderde deuren;
– voldoende wandcontactdozen;
– eigen cv-ketel;

Huurprijs:
EUR 30.000,- per jaar, excl. BTW.

Servicekosten:
Huurder zal zelf zorgdragen voor de aansluiting van nutsvoorzieningen.

Huurtermijn:
5 jaar + optieperiode van 5 jaar.

Ligging
Via de ringweg A10 (s103 en s105) is het object per auto goed te bereiken. Er is voldoende parkeergelegenheid in de openbare ruimte voor het gebouw.

Ook is het object per openbaar vervoer uitstekend te bereiken. De halte Marnixplein ligt op loopafstand en hiervandaan rijden de trams 3 en 10 en de bussen 18 en 21.
Vanaf halte Westermarkt, welke ook op loopafstand is gelegen, rijden trams 13 en 17.

Prijs: € 2000 >
Type: huur
M2:
  • 973-1

Adresgegevens

  • Adres:

  • Westerstraat 123

  • Postcode:

  • 1015 LZ

  • Plaats:

  • Amsterdam

  • Land:

  • Nederland

Kantoorpand inclusief

Kaart (Google Maps)

GRATIS REAGEREN

Geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen over deze werkplek? Vul uw gegevens in, en u komt in contact met de eigenaar van dit object (zonder tussenpersoon).

Sorry! U heeft niet alle informatie ingevuld. Vul ze alsjeblieft in.

Uw gegevens worden verzonden via een beveiligde SSL verbinding

Wij maken gebruik van een Privacy Statement .
Verified by MonsterInsights