Werkplek huren in business center Den Haag station (14742)

Algemeen: Het business centre in het kantorencomplex Stichthage bij het centraal station van Den Haag ligt op de 1e en 11e verdieping van een modernistisch gebouw van glas en steen, met uitzicht over de stad. Het gebouw ligt naast één van de grootste treinstations van Nederland, de primaire route naar de...

Algemeen:
Het business centre in het kantorencomplex Stichthage bij het centraal station van Den Haag ligt op de 1e en 11e verdieping van een modernistisch gebouw van glas en steen, met uitzicht over de stad. Het gebouw ligt naast één van de grootste treinstations van Nederland, de primaire route naar de stad voor nationale en internationale bezoekers. Stichthage vormt al jarenlang een opvallende verschijning aan het stationsplein van Den Haag. Met 15 verdiepingen was het jarenlang één van de grootste gebouwen in het gebied.
Van een wat meer in zichzelf gekeerd gebouw wordt Stichthage een uitnodigend, toegankelijk gebouw dat zeer geschikt is voor ‘het nieuwe werken’. Boven op het Centraal Station en met alle voorzieningen binnen handbereik. De entree’s worden ingrijpend veranderd en op de 1e verdieping komt er een aantrekkelijke gebied met business lounges. De grote vloeren bieden alle mogelijkheden voor Het Nieuwe Werken en hebben een fenomenaal uitzicht over het Malieveld en Den Haag.
Stichthage biedt een eigentijdse, inspirerende werkomgeving voor professionals in een internationale setting. Een thuishaven voor zelfbewuste, maatschappelijk bewuste organisaties op de best bereikbare locatie in de regio. Met volop gelegenheid voor ontmoeten, inspireren, communiceren en creëren.
Stand en ligging:
De ingang van het kantorencomplex Stichthage is binnen in de stationshal van Den Haag Centraal Station. Stichthage ligt vlak bij het centrum van Den Haag en perfect gelegen tussen diverse ministeries. Medio 2015 is de verbouwing van het station helemaal af en zal de locatie zijn triple A status weer in volle glorie herpakken waar dagelijks +/- 300.000 reizigers zullen passeren.

Dit business center biedt volledig ingerichte en flexibele kantoorruimtes, vergaderruimtes, virtuele kantoren en toegang tot de business lounge.

Bereikbaarheid:
Door de ligging van de kantoren op het Centraal Station, is de bereikbaarheid per o.v. vanzelfsprekend optimaal. De direct nabijheid van de Utrechtsebaan, met verbindingen naar Amsterdam (A4), Utrecht (A12) en Rotterdam (A13) zorgt voor een perfecte aansuiting op het Rijkswegennet.

Parkeergelegenheid
Voor bezoekers en huurders is er de mogelijkheid om te parkeren in de naast het Centraal Station gelegen Q-park parkeergarage. Adres parkeergarage is Prinses Irenestraat 1.

Opleveringsniveau:
Het gehele object kent een zakeijke en trendy inrichting, met het principe ‘less is more’.
Kantoorruimte wordt geleverd inclusief:

Entree met bemande receptie
Liften
Klimaatbeheersing
Meubilair
(Glazen) scheidingswanden
Ruime gangzones
Internet en telefonie
Vergaderfaciliteiten
Keuken
Schoonmaak
Pandonderhoud
Beveiliging

Faciliteiten
Verbruik gas, water en elektra inbegrepen
24/7 toegang tot de gehuurde ruimte
Receptie voor telefoonbeantwoording en doorverwijzing
Korting op het huren van vergaderruimten
Onbeperkt toegang tot 3000 business lounges wereldwijd, waarvan 60 stuks verspreid door heel Nederland, inclusief internet, koffie en thee op locatie.

Huurprijzen
Een flexibele werkplek met onbeperkt toegang tijdens kantooruren vanaf € 15,- per maand.

Huurtermijn:
Alle kantoren kunnen gehuurd worden vanaf één maand.

Prijs: € 250 - € 750
Type: huur
M2: Mogelijk in units vanaf 10m2
 • Zaal CS
 • Kantoor CS
 • Business Lounge CS
 • keuken cs
 • Receptie CS
 • Voorkant CS

Adresgegevens

 • Adres:

 • Koningin Julianaplein 10

 • Postcode:

 • 2595AA

 • Plaats:

 • Den Haag

 • Land:

 • Nederland

Kantoorpand inclusief

Kaart (Google Maps)

GRATIS REAGEREN

Geheel vrijblijvend meer informatie ontvangen over deze werkplek? Vul uw gegevens in, en u komt in contact met de eigenaar van dit object (zonder tussenpersoon).

Sorry! U heeft niet alle informatie ingevuld. Vul ze alsjeblieft in.

Uw gegevens worden verzonden via een beveiligde SSL verbinding

Wij maken gebruik van een Privacy Statement .
Verified by MonsterInsights