PAND PLAATSEN

EEN VERLENGSTUK VOOR UW MARKETING, EN KOM DIRECT IN CONTACT MET UW DOELGROEP!

Kantoorruimtevinden.nl is het eerste echte online marketing portaal in Nederland voor vastgoed eigenaren. Wij bieden u de voordelen van een volledig online marketing portaal (inclusief branding), maar ook de mogelijkheden om direct in contact te komen met geïnteresseerden voor uw vastgoed object(en).

Onze missie is om uw gehele online marketing, branding en lead generatie uit handen te nemen zodat u zich kan concentreren op waar u goed in bent: de klant voorzien in zijn behoeften.


Een standaard vermelding van uw object(en) op Kantoorruimtevinden.nl bevat de volgende marketing voordelen;


  • Branding. U krijgt een eigen profielpagina waar u alle informatie over uw werkwijze en bedrijf kwijt kan inclusief uw logo en link naar uw website. U krijgt met deze profielpagina een vermelding op onze website in de bedrijvengids.
  • Direct sales. Dagelijks worden er velen zoekprofielen op onze website geplaatst. Deze ondernemers zijn nu op zoek naar kantoorruimte in uw regio, en kunt u direct benaderen. U krijgt direct toegang tot deze zoekprofielen na het activeren van uw account. Deze zoekprofielen zijn te vinden op onze gezocht pagina.
  • Lead generatie. Behalve algemene zoekprofielen hebben onze bezoekers de mogelijkheid om specifiek te reageren op uw object(en). Deze ondernemer toont specifiek interesse in uw object(en), en is alleen zichtbaar binnen uw administratie paneel.
  • Zoekmachine marketing. U profiteert direct van onze topposities in Google doordat uw vermelding op onze landingspagina word geplaatst. Ook word uw vermelding volledig geoptimaliseerd voor de zoekmachines.
  • Social Media. Elk object word handmatig doorgeplaatst op onze sociale media profielen (Twitter, Facebook, Linkedin & Pinterest).

BETER ONLINE GEVONDEN WORDEN DOOR EEN
VERMELDING OP
KANTOORRUIMTEVINDEN.NL

KENMERKEN VAN EEN
VERMELDING OP
KANTOORRUIMTEVINDEN.NL

Andere belangrijke kenmerken van een vermelding op Kantoorruimtevinden.nl zijn;


  • Onbeperkt aantal leads. Er zit geen limiet op het aantal leads dat je per object kan ontvangen.
  • Geen onverwachte kosten. Wij brengen geen onverwachte kosten in rekening, en u bent ons geen commissie verschuldigd bij het sluiten van een deal.
  • Geen tussenpersoon. Kantoorruimtevinden.nl is een online marketing platform en u heeft daarom niet te maken met een tussenpersoon. U heeft direct contact met geïnteresseerden.
  • U profiteert direct van onze marketing activiteiten. Dagelijks is ons marketing team bezig om onze posities in Google te onderhouden en verbeteren. Daarnaast ontvangen wij velen bezoekers via landelijke media zoals; Vastgoedjournaal.nl en Frankwatching.

Er zijn u al meer dan 500 makelaars voor gegaan.

OVERTUIGD?

Al deze activiteiten bieden wij u aan tegen een vast maandelijks tarief zodat u van te voren weet wat u moet betalen, en niet voor verrassingen komt te staan.

AANMELDEN EN PRIJZEN
Verified by MonsterInsights