Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

3 redenen om een kantoor in Antwerpen te kopen

| door

Overweeg je om een kantoor in Antwerpen te kopen? Antwerpen is een prachtige stad met een centrale ligging in België. Ook is een breed aanbod van bedrijfsvastgoed in Antwerpen stad en omgeving.

redenen kantoor antwerpen kopen

Een passend kantoor vinden in Antwerpen is dan ook niet zo moeilijk, echter is het belangrijker om overtuigd te zijn om een kantoor in de stad te kopen. Daarom hebben wij 3 belangrijk redenen om dit wel te doen op een rijtje gezet!

Reden 1. Goede bereikbaarheid

Antwerpen staat bekend om de centrale ligging in België. Dit zorgt er ook direct voor dat de stad ontzettend goed bereikbaar is. Zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

Een bijkomend voordeel van Antwerpen is de haven en de luchthaven, waardoor de stad in verbinding staat met de rest van Europa. Ideaal voor internationale bedrijven. Een goede bereikbaarheid van je kantoor is ontzettend belangrijk voor partners en personeel.

Reden 2. Bruisend bedrijfsleven

In Antwerpen ervaar je het echte bedrijfsleven. Ontzettend veel bedrijven in veel diverse sectoren zijn gevestigd in Antwerpen. Elk jaar vestigen steeds meer bedrijven zich in de stad Antwerpen.

Dit kan ook voor jouw bedrijf nieuwe impulsen en samenwerkingen betekenen. Er zijn erg veel bedrijven werkzaam in de ICT, ontwikkeling en onderzoek sector die zich hebben gevestigd in Antwerpen.

Reden 3. Prachtige stad

Antwerpen is een prachtige stad met een mooie ligging. De kans is groot dat je met je kantoor op loopafstand van mooie bezienswaardigheden komt te zitten.

Dit is natuurlijk leuk voor jou en de medewerkers, maar ook voor partners en opdrachtgevers. Zo kan iedereen op kantoor na of tijdens het werk genieten van de prachtige stad.

Overtuigd om je kantoor te vestigen in Antwerpen? Bij Heylen Vastgoed, dé vastgoedmakelaar van Antwerpen en omgeving, hebben ze een breed aanbod bedrijfsvastgoed.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights