Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

5 handige gadgets voor op kantoor

| door

Niet alleen in en rondom huis, maar ook vooral op kantoor kunnen gadgets ontzettend handig zijn. Unieke bedrijven zoals p-p relatiegeschenken bieden allerlei leuke gadgets aan die een geweldige functie op kantoor kunnen hebben of een leuk relatiegeschenk bieden voor medewerkers en klanten.

Maar wat voor gadgets passen er nu binnen de kantooromgeving? We zetten een aantal handige gadgets voor je op een rijtje!

1. De popsocket

De popsocket is op het moment een van de meest bekende en populaire smartphone gadgets.

Je kent ze misschien wel: de handige gadgets die je achterop de smartphone plakt om hier vervolgens zonder pijnlijke vingers de smartphone mee vast te houden, of de oordopjes uit de knoop te houden. Als ondernemer kun jij natuurlijk je eigen popsocket maken en deze vervolgens inzetten als leuk kleinigheidje voor je medewerkers of uniek relatiegeschenk.

Deze kleine gadget voorkomt pijnlijke vingers, verbetert de grip van de telefoon én is helemaal te personaliseren.

2. Een mobiele oplader

Ook ontzettend handig op kantoor: een mobiele oplader. Er zijn allerlei mobiele opladers beschikbaar die voor vrijwel ieder smartphone toestel werken.

Mocht er een oplader vergeten zijn en een telefoon met een lege batterij zitten, dan kan deze gewoon op deze mobiele oplader gelegd worden en is deze binnen een paar uurtjes opgeladen.

Ideaal voor op kantoor, maar ook voor onderweg: de mobiele oplader kan namelijk overal mee naartoe genomen worden.

3. De koffiemokhouder

Als er iets wel veel gedronken wordt op kantoor dan is het wel koffie of thee. Bijna iedereen heeft gedurende de dag wel een warme kop op zijn bureau staan.

Maar dit brengt natuurlijk ook gevaren met zich mee: koffie over een toetsenbord eindigt meestal niet altijd even positief. Een handige koffiemokhouder zorgt ervoor dat de koffie (of thee) veilig aan het bureau geklemd zit.

De kleine gadget wordt zo aan het bureau geklemd en voorkomt op deze manier de mogelijke risico’s.

4. Een projectiemuis

Het heeft even wat oefening nodig maar zodra de handigheid erin zit is de projectiemuis de ideale vervanger van de ‘normale’ muis.

De laser muis projecteert binnen een vlak lasers op het bureau en binnen dit vlak kan er met de vingers geklikt, geswiped en getikt worden zonder een daadwerkelijke muis nodig te hebben. Een stuk gezonder voor die vermoeide handen, vingers en polsen!

5. De digitale smartpen

Naast de projectiemuis is ook de digitale smartpen ideaal om werkzaamheden op kantoor makkelijker te maken.

Met de pen kunnen audio opnames gemaakt worden (tijdens een vergadering bijvoorbeeld) welke vervolgens omgezet worden tot digitaal schrift.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights