Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

5 tips voor de beveiliging van uw huis waar u nooit aan gedacht heeft

| door

Uw huis is uw heiligdom. Het is een plek waar u dierbare herinneringen maakt en ontspannen avonden doorbrengt na een drukke dag. Uw huis is een veilige haven waar u en uw gezin zich het meest op hun gemak voelen.

scott webb yekGLpc3vro unsplash

Als uw huis onvoldoende is beveiligd of als er onlangs bij u is ingebroken, kan dat de veiligheid die u in uw eigen huis voelt in gevaar brengen.

Preventie begint buiten uw huis vanaf het moment dat het in zicht komt. Loop eens met een kritisch oog rond uw woning om te zien welke veranderingen er nodig zijn. Hier zijn er een paar die u misschien gemist heeft:

1. Zorg dat dieven zich niet kunnen verstoppen

Snoei bomen en struiken die iemand een plek kunnen geven om zich te verbergen of onmerkbaar toegang te krijgen tot uw ramen. Snoei struiken terug die hoog genoeg zijn om een raam te blokkeren.

U zult ook de verlichting van uw woning in overweging willen nemen. Zoek naar plaatsen rondom uw huis die erg donker zijn en waar een dief zich in het donker toegang tot uw huis kan verschaffen.

Overweeg om op verschillende plaatsen lampen te installeren die ingangen kunnen verlichten. Bewegingsdetectiespots zijn de beste optie om energie te besparen en uw buren of uzelf niet te ergeren met de felle lichten.

2. Laat dieven niet weten dat u niet thuis bent

Als u van plan bent om op vakantie te gaan, kondig dit dan nooit van tevoren aan. We zijn een samenleving die graag deelt, en dieven vinden dat leuk aan ons.

Een tweet sturen dat u op het vliegveld bent aangekomen of een statusupdate op Facebook plaatsen waarin u aangeeft dat u niet kunt wachten om naar uw cruise te vertrekken, is een geweldige manier om dieven te waarschuwen dat uw huis leeg is. Bewaar alle updates over uw vakantie en het delen van foto’s voor wanneer u terugkomt.

Als u van plan bent op vakantie te gaan, laat dan elke dag een betrouwbare vriend of buurman langskomen om de post, kranten en folders op te halen die aan de deur zijn achtergelaten. Als er al dagen een folder op uw voordeur ligt, kan een dief dit opmerken en weten dat u voor langere tijd weg bent.

Als u ‘s nachts weg bent, zelfs als het alleen maar is wanneer u terugkomt van uw werk nadat het donker is geworden, moet u de binnenverlichting op een timer hebben ingesteld. Als u verlichting aan hebt, laat u dieven gissen en voelt u zich veiliger als u thuiskomt.

3. Installeer een huisalarmsysteem

Hoewel een alarm niet kan voorkomen dat inbrekers uw huis binnenkomen, zal het sommigen afschrikken en de politie snel naar uw huis brengen, waardoor een dief minder buit kan maken. Huisbeveiligingssystemen werken alleen als u er altijd aan denkt het alarm in te schakelen.

U moet uw alarm laten afgaan als u weg bent of als u thuis bent, omdat veel dieven zullen proberen in te breken in een deel van uw huis terwijl u bezig bent in een ander deel.

Bovendien kunnen sommige verzekeringsmaatschappijen de premies voor uw huisverzekering verlagen als u een huisalarmsysteem hebt geïnstalleerd. Neem contact op met een verzekeringsagent om te zien of u hiervoor in aanmerking komt.

4. Neem voorzorgsmaatregelen om ramen te beschermen

Als u nieuwe ramen voor uw huis koopt, kan het de moeite waard zijn om splintervrij glas aan te schaffen. Dit zou voorkomen dat iemand een raam breekt om zich toegang tot uw huis te verschaffen.

Als u geen nieuwe ramen kunt kopen, kunt u overwegen om uw ramen van veiligheidsfolie te voorzien. Dit voorkomt dat het glas versplintert bij het breken en kan dieven ervan weerhouden om door te gaan met hun inbraakpogingen.

5. Doe deuren en ramen altijd op slot

Houd ramen op slot als u niet thuis bent, als u ‘s avonds naar bed gaat en als ze niet in gebruik zijn. Als u ‘s nachts graag met een raam open slaapt, installeer dan raamsloten waarmee het raam maar een paar centimeter open kan.

U moet ook uw garagedeur gesloten houden, zelfs overdag. Als u de garagedeur open hebt staan, nodigt u dieven uit om binnen rond te kijken. Het geeft ze snel en gemakkelijk toegang tot uw huis.

Zelfs als ze op dat moment niets kunnen meenemen, kunnen ze genoeg van een blik krijgen om te zien of uw huis later een bezoek waard is.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights