Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

6 tips voor een sfeervol terras

| door

De zomer is weer aangebroken dus tijd om die gezellige sfeer van binnen naar buiten te verplaatsen. We zijn deze zomer meer thuis dan ooit en kunnen dus vaker genieten van onze tuin en het terras.

Een rustig momentje voor jezelf in een knusse zithoek onder een Luxaflex® zonnescherm of gezellig met vrienden bbq’en aan tafel. In deze blog geven we je tips en inspiratie hoe je jouw terras kan omtoveren tot een sfeervolle buitenplek.

1.Verkoeling onder een zonnescherm

Het liefst zijn we op mooie zonnige dagen heel de dag buiten. Een fijne schaduwplek is tijdens de heetste uren van de dag dan erg fijn. Met een Luxaflex® zonnescherm creëer je een schaduwplek op je terras waardoor je ook tijdens die warme uren lekker buiten kunt zitten, zonder dat je oververhit raakt.

Daarnaast maakt het jouw terras helemaal compleet, doordat je het zonnescherm helemaal naar wens kunt samenstellen. Zo matcht jouw zonnescherm perfect met jouw terras.

2.Een groene oase

Een absolute must voor een sfeervol terras zijn planten. Of je nu van groene planten, bomen, kleurrijke bloemen, pampasgras of cactussen houdt: het kan allemaal.

Het maakt je terras in één klap levendig en sfeervol.

3. Sfeerverlichting voor zwoele zomeravonden

Met verlichting krijgt je terras een gezellige sfeer én kun je optimaal genieten van lange, warme zomeravonden. Denk bijvoorbeeld aan een lichtjesslinger, lantaarn, fakkel of kaarsjes op tafel.

Een vuurkorf is naast de verlichting een sfeervolle manier om warm te blijven. Ideaal wanneer de temperatuur in de latere uurtjes af koelt.

4.Sfeervolle zonwering aan de gevel

Laat de gezellige sfeer van je terras ook terug komen in je zonwering. Markiezen geven jouw woning en terras een romantische uitstraling en zijn de meest sfeervolle variant onder de zonwering.

Van moderne nieuwbouwwoning tot karakteristiek herenhuis, een markies past altijd. 
Wil je graag zonwering die minder ruimte in beslag neemt? Ga dan voor screens op maat. Screens is een vlak hangende zonwering die jouw interieur beschermen tegen zon en warmte.

5. Jouw favoriete plek: Knus zithoekje

Een heerlijke loungeset of comfy hangmat waar je lekker in kunt ontspannen is een echte must voor jouw terras.

Creëer het woonkamer gevoel en het wordt gegarandeerd jouw favoriete plek waar je kunt ontspannen of gezellig met vrienden of familie kunt zitten. Vergeet vooral de zachte kussens niet!

6. Mix & match

Stem de kleuren van je terras af op die van je interieur om zo te zorgen voor eenheid. Met een buitenkleed verbind je de loungehoek met losse accessoires.

Gebruik je favoriete accessoires zoals een grote plant in een pot, een lantaarn of bijzettafeltjes.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights