Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Is jouw bedrijfswagen je kantoor? 8 tips voor een optimale inrichting!

| door

Als je een kantoorbaan hebt, dan breng je veel tijd door op kantoor of op je thuiswerkplek. Maar wat nou als je een baan hebt, waarbij je bedrijfswagen jouw kantoor is? Dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de ruimte optimaal wordt benut. Of je nu gereedschap, materialen of apparatuur moet vervoeren, het maximaliseren van de ruimte in jouw bedrijfswagen kan de efficiëntie en productiviteit van jouw werk verbeteren. Hieronder staan enkele tips die je kunt volgen om de ruimte in jouw bedrijfswageninrichting te maximaliseren.

Indeling vooraf bepalen

Plan de indeling van jouw bedrijfswageninrichting vooraf: Maak een schets of plattegrond van jouw bedrijfswagen en bepaal waar elk item moet worden geplaatst. Zorg ervoor dat je rekening houdt met de grootte van de items en de frequentie van het gebruik ervan.

Kies voor planken, rekken en kasten

Deze items zijn zeer nuttig om de beschikbare ruimte in jouw bedrijfswagen optimaal te benutten. Planken en rekken kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om gereedschap, materiaal of kleinere items te organiseren. Kasten zijn ideaal om items zoals kleding of apparatuur op te bergen.

Gebruik de ruimte onder de stoelen

De ruimte onder de stoelen kan vaak onbenut blijven. Gebruik deze ruimte om items zoals schoonmaakmiddelen, vuilniszakken of reserveonderdelen op te bergen.

Ladderrek

Ladderrekken zijn handig om langere items zoals ladders of buizen te vervoeren. Hierdoor hoeven deze items niet in de bedrijfswagen te liggen, waardoor er meer ruimte beschikbaar is.

Gebruik opbergtassen

Opbergtassen zijn ideaal om kleine items zoals schroeven, bouten of moeren op te bergen. Ze kunnen aan de wanden van de bedrijfswagen worden gehangen, waardoor er meer ruimte op de vloer beschikbaar is.

De dakruimte

Als je vaak lange items moet vervoeren, zoals ladders of planken, kan het gebruik van de dakruimte van de bedrijfswagen een uitkomst zijn. Er zijn speciale dragers beschikbaar die aan het dak kunnen worden bevestigd en die voldoende stevigheid bieden om deze items veilig te vervoeren.

Zorg voor inklapbare rekken

Inklapbare rekken zijn ideaal voor het vervoeren van grotere items zoals gereedschap of zwaardere apparatuur. Deze rekken kunnen worden uitgeklapt wanneer nodig, en kunnen vervolgens worden opgeborgen wanneer ze niet meer nodig zijn.

Zorg voor goede verlichting

Het hebben van goede verlichting in de bedrijfswagen is belangrijk om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Het helpt ook om items snel te vinden en te organiseren.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights