Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

 • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
 • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
 • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Beveiligingstips voor kantoren van de slotenmaker uit Purmerend

| door

De beveiliging van een kantoorpand is een belangrijk aandachtspunt. Iedereen wil natuurlijk dat het bedrijfspand goed beveiligd is tegen inbraken en vandalisme. Een goede beveiliging van een kantoorruimte is dan ook essentieel om spullen en personeel te beschermen.

[the_ad id=’28752′]

De slotenmaker uit Purmerend deelt daarom een aantal beveiligingstips specifiek voor kantoren. Slotenmakers worden vaak ingeschakeld om de beveiliging van kantoorruimtes te verbeteren. Hierdoor kan deze professional goed adviseren op dit gebied.Sloten laten vervangen

Ten alle tijden moet je als bedrijfseigenaar controle hebben wie er allemaal toegang hebben tot de kantoorruimte. Deze controle komt echter in gevaar wanneer personeel bij het bedrijf weggaat. Soms wordt namelijk vergeten om sleutels in te leveren en zelfs wanneer deze worden ingeleverd weet je nooit zeker of er kopieën van de sleutel zijn gemaakt. Om de beveiliging van een kantoor te kunnen blijven garanderen moet je in deze gevallen de sloten laten vervangen. Dit geldt ook voor verhuurders van kantoorruimtes die de ruimte aan een nieuwe huurder verhuurt. Ook in dit geval weet je nooit zeker of alle sleutels en kopieën wel netjes zijn ingeleverd en moeten de sloten vervangen worden. Een oplossing voor dit probleem kan het gebruik van een slim slot zijn waarbij iedereen een unieke toegangscode of digitale sleutel heeft die op ieder moment weer gedeactiveerd kan worden.

Magnetische sluitsystemen

Magnetische sloten worden bij veel kantoorruimtes gebruikt om de deuren met een zoemer open te maken van binnenuit. Deze toepassing wordt vaak gecombineerd met een intercom bij de voordeur. Zo kan de deur van het kantoor ten alle tijden gesloten blijven en hoeft men niet steeds op te staan om de deur open te maken voor bezoekers. De slotenmaker uit Purmerend heeft al tientallen keren dergelijke sloten op de deuren van kantoren geïnstalleerd. Hij meldt bovendien dat deze sloten die je kunt openen en sluiten door middel van een magnetisch sluitsysteem vaak nog vele malen veiliger zijn dan de standaard sloten.

Vergeet de interieurbeveiliging niet

Vaak concentreren mensen zich bij de beveiliging van kantoren enkel op het exterieur van het gebouw. Deuren en ramen worden van goede sloten voorzien, terwijl de beveiliging van het interieur vaak vergeten wordt. Toch is het ook belangrijk om kasten en bureaus te beveiligen. Hierin kan namelijk gevoelige informatie veilig in opgeborgen worden. Helaas is het bovendien ook een feit dat vaak het personeel zelf verantwoordelijk is voor diefstallen binnen bedrijven. Deze problemen kunnen voorkomen worden wanneer ook voor een goede interieurbeveiliging wordt gezorgd.

Over KRV Kantoorproducten

KRV Kantoorproducten helpt ondernemers bij het vinden en inrichten van werkplekken.

Zo bestaat ons assortiment onder andere uit:

[su_spacer size=”10″]

En diverse vastgoedmarketing producten:

[su_spacer size=”10″]

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

4 responses to “Beveiligingstips voor kantoren van de slotenmaker uit Purmerend”

 1. Bart says:

  Interessant artikel! Ik vind veiligheid op een kantoor ook erg belangrijk. Er liggen vaak dure producten op het kantoor en het is daarom wel fijn dat niet zomaar iedereen een kantoor binnen kan lopen.

 2. Tegenwoordig zie je ook steeds vaker dat grote kantoren veiligheidspoortjes hebben, waarmee je er niet in komt zonder een pasje. Dit is ook een gemakkelijk, maar goed beveiligingsobject.

 3. Sarah says:

  Wij hebben sinds kort ook magnetische poortjes, vind dat zelf toch prettiger.

 4. cctvwinkel says:

  Je kan altijd camera’s en/of een alarmsysteem installeren in je kantoor. Dit schrikt de dieven erg af.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights