Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

De juiste tafels voor elke horecagelegenheid

| door

In de horeca is een goede tafel van groot belang. De juiste horeca tafels vinden kan een uitdaging zijn. Het is van belang dat de kwaliteit goed is en dat de tafels bij het interieur passen.

pexels thorn yang 154161

Horecatafels krijgen heel wat te verduren. Wijnvlekken, vetvlekken en schoonmaakmiddelen, noem maar op. De tafels moeten van uitermate goede kwaliteit zijn om de beproevingen van de horeca te doorstaan.

Daarnaast, is het van belang dat de tafels bij het interieur passen. Een combinatie van deze factoren kan het lastig maken om een goede keuze te maken.

Marmeren tafelbladen

Kies jij voor een horeca tafel met een marmeren tafelblad? Een marmeren tafelblad is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Je kunt kiezen voor wit, zwart of groen marmeren tafelblad.

Een marmeren tafelblad is onderhoudsarm waardoor deze zeer geschikt is voor de horeca. Bovendien zorgt het marmer voor een luxe uitstraling.

Combineer marmer met een gouden of zilveren accent voor een extra luxe uitstraling.

Houten tafelbladen

Een houten tafelblad kan een horecaruimte een gezellige en ontspannen sfeer geven. Er zijn verschillende type hout verkrijgbaar. Kies je voor Eikenhout of mangohout?

Aangeraden wordt om een tafel te kiezen die gemaakt is van hardhout, zoals eiken. Hardhout is zeer goed bestand tegen krassen en is makkelijk schoon te maken. 
Houten tafels zijn er in verschillende kleuren en afmetingen. Van lage salontafels tot grote vergadertafels.

Hout is niet alleen verkrijgbaar in verschillende soorten en kleuren, maar kan ook prima in een andere kleur geverfd worden of worden geïmpregneerd met olie. 
Op dit moment zijn de lage tafels gezaagd van een boomstam erg populair. Deze tafels geven een unieke sfeer aan het interieur. Ook kan er gekozen voor lange boomstam tafels die horizontaal gezaagd zijn.

Tafelpoten

Tafelpoten kunnen los van een tafelblad gekocht worden. Op deze manier creëer je een unieke tafel die niet iedereen heeft. Kies je voor moderne tafelpoten of ga je voor een klassieke look.

Kies je voor een ronde of vierkante poot? Alles is mogelijk! Elke stijl tafelpoot past bij houten of marmeren tafelbladen. Op zoek naar een tijdloze tafelpoot kies dan voor een tafelpoot van staal.

Horeca tafels van Kaja

Ben je op zoek naar horeca tafels voor jouw horeca onderneming? Voor al je nieuwe horeca meubilair ben je bij Kaja aan het juiste adres. Zij hebben een een uitgebreid assortiment aan tafelbladen en tafelpoten.

Bij Kaja worden alleen tafels verkocht van de allerhoogste kwaliteit. Al 40 jaar leveren zij tafels aan diverse horeca onderneming door heel Nederland.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights