Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

De voordelen van een laptoptas op het kantoor

| door

Er zijn tegenwoordig erg veel verschillende tassen verkrijgbaar. De laptoptas is de populairste keuze om mee te nemen naar het kantoor. Waarom dat zo is, lees je in dit artikel.

De beste bescherming

Een laptoptas biedt een aantal interessante voordelen. Het belangrijkste voordeel is toch wel dat een laptoptas jouw laptop voorziet van de beste bescherming. Vooral als je kiest voor een hardcase laptoptas.

Voor een laptop betaal je over het algemeen vaak veel geld en dat deze kapot gaat is toch wel het laatste wat je wil. Daarom is bescherming de voornaamste reden dat veel mensen een laptoptas kopen en meenemen naar kantoor.

Stijlvol

De laptoptas ziet er ook gewoon heel erg stijlvol uit. Zo zijn er bijvoorbeeld erg mooie laptoptassen van echt leer en van bekende merken.

Een laptoptas is niet alleen met heel veel verschillende outfits te combineren, het geeft het je ook nog eens een erg chique, zakelijke én professionele uitstraling. Perfect voor het kantoor. Laptoptassen zijn er in verschillende soorten. Zo zijn er laptopsleeves, laptopschoudertassen en laptoprugzakken.

Als je alleen je laptop wilt beschermen is een sleeve de beste oplossing. Als je graag een tas wilt waar je ook veel spullen in kwijt kunt, raden we een schoudertas of rugzak aan.

Eenvoudig in gebruik

Een laptoptas is niet alleen erg handig op kantoor. Het is nog handiger als je vaak onderweg bent. laptoptassen zijn namelijk ideaal wanneer je jouw laptop regelmatig ergens mee naartoe neemt.

Door het speciale laptopvak berg je je laptop eenvoudig op zonder dat er veel ruimte verloren gaat. Dit is een groot voordeel als je met het openbaar vervoer naar je werk reist of als je vaak onderweg bent naar klanten.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights