Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Drie tips voor een groene kantoorruimte van de loodgieter Purmerend

| door

Veel mensen zijn geïnteresseerd in het groener leven en bijdragen aan een beter milieu. Ook veel bedrijven dragen graag hun steentje bij aan een groenere wereld.

Zelfs als je niet veel geeft om een beter milieu zijn er nog altijd redenen om gebruik te maken van nieuwe milieuvriendelijke technologieën. Zo kan een besparing op elektriciteit, gas of water ook helpen in het verlagen van de energierekening.

[the_ad id=’28752′]

Welk bedrijf is nou niet geïnteresseerd in het verlagen van de uitgaven en daardoor verhogen van de winst? In dit artikel deelt de loodgieter Purmerend drie tips die kunnen leiden tot een groene kantoorruimte.Heet water kraan

Heet water kranen geven je direct de beschikking over heet water. Wanneer de kraan aangezet wordt zal hier meteen heet water uitstromen. Door deze toepassing hoeft de kraan niet eerst een minuut aan te staan voordat hier heet water uitstroomt. Hierdoor verbruik je dus minder water. Bovendien wordt het water ook op een andere manier verwarmd waardoor de CV ketel minder gas verbruikt. Dit zijn twee voordelen die volgens de loodgieter Purmerend leiden tot een groenere kantoorruimte. Daarbij hebben we het nog niet eens gehad over het vergrote gemak waarmee je over heet water kunt beschikken.

Koud drinkwater in de koelkast

Bewaar flessen met koud drinkwater in de koelkast van het kantoor in plaats van de kraan te laten lopen totdat het water een koude temperatuur heeft bereikt. Het op voorraad hebben van koud drinkwater in de koelkast bespaart tijd en water. Dit zijn twee besparingen die geld opleveren voor ieder bedrijf. Immers hoeft de kraan niet meer lang open te blijven staan voor werknemers om hun glazen met koud water te vullen. De koelkast staat toch heel de dag aan en kan dus prima gebruikt worden om water tot een aangename temperatuur te koelen om het te drinken.

Dual-flush toiletten

Dual-flush toiletten hebben twee opties om door te spoelen. Een spoeling die weinig water verbruikt voor het doorspoelen van vloeistoffen. En een optie waarbij meer water wordt verbruikt voor het doorspoelen van meer robuuste boodschappen. Mensen brengen veel tijd van de dag door op kantoor en daarom zal het doorspoelen van het toilet verantwoordelijk zijn voor een groot deel van het waterverbruik. Door dual-flush toiletten te laten installeren kan op dit waterverbruik flink bespaard worden volgens de loodgieter Purmerend. Voor iedere spoelbeurt is namelijk niet evenveel water vereist. Door met minder water door te spoelen wanneer dit mogelijk is ga je slimmer om met water en zorg je voor een groene kantoorruimte.

Over KRV Kantoorproducten

KRV Kantoorproducten helpt ondernemers bij het vinden en inrichten van werkplekken.

Zo bestaat ons assortiment onder andere uit:

[su_spacer size=”10″]

En diverse vastgoedmarketing producten:

[su_spacer size=”10″]

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

One response to “Drie tips voor een groene kantoorruimte van de loodgieter Purmerend”

  1. Elisa says:

    Altijd fijn om even extra tips te lezen over het creëren van een duurzamer kantoor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights