Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Effectieve marketing helpt u hogerop in Google

| door

Hoog in Google komen staan met uw website is zeer lucratief. Mensen zijn vaak ongeduldig wanneer ze bepaalde zaken opzoeken via Google en klikken daardoor meestal direct op de bovenste links.

Dit leidt in elk geval tot extra bezoekers. Elke bezoeker kan een potentiële klant voor u betekenen dus hoe meer bezoekers hoe hoger de uiteindelijke inkomsten en winst.

Google selecteert de beste websites op een aantal criteria. Om de website zo hoog mogelijk op de Google ranglijst te krijgen is het belangrijk om gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie, kortweg SEO genoemd. SEO staat voor Search Engine Optimization.

Linkbuilding

Linkbuilding is een belangrijk proces om uw website hoger in de google ranglijst te krijgen. Onder linkbuilding verstaan we het genereren van web links vanaf externe webpagina’s naar één bepaalde website. Uw eigen website het liefst natuurlijk.

Google ziet elke link naar uw website als het ware als een stem. Ook worden door Google prioriteiten aan die stemmen toegevoegd. Een link op een bekende website zoals bijvoorbeeld Nu.nl wordt veel beter beoordeeld dan een link van een plaatselijke winkel.

Wanneer uw website links heeft op deze bekende pagina’s klimt uw website op de Google ranglijst. Niet alleen links op externe websites zijn belangrijk. Ook binnen uw eigen website is het belangrijk een goed linkprofiel te hebben zodat potentiële klanten snel en gemakkelijk kunnen vinden waarnaar ze op zoek zijn.

Hieronder een paar tips om een uitstekend linkprofiel op te bouwen voor uw website

  • Begin een blog
  • Vraag links naar uw website aan bij relevante startpagina’s;
  • Meld uw website aan bij gratis online bedrijvengidsen;
  • Vraag partners om een link naar uw website op te nemen op hun pagina

Effectieve teksten

Linkbuilding is belangrijk om hoog in Google te komen, maar effectieve teksten zijn ook onontbeerlijk. Google selecteert op zoekwoorden in webteksten.

Teksten die overdreven vaak het zoekwoord bevatten maar verder geen relevante informatie geven hebben geen enkel nut. Google wil relevante informatie vinden. Daarnaast stelt de zoekmachine een limiet aan het aantal keren dat een zoekwoord voorkomt in een tekst.

Is dit te weinig dan wordt de tekst niet herkend. Komt het zoekwoord onnodig vaak voor in de tekst? Dan ziet Google dat juist als spam. SEO tekstschrijvers kennen talloze trucjes om hun teksten optimaal te laten vinden door de zoekmachine

Hulp nodig bij SEO

U kunt een groot deel van SEO zelf uitvoeren. Het opzoeken van concurrentie, belangrijke zoekwoorden en linkbuilding. Toch kan het in de arm nemen van een online bureau met SEO specialisten een belangrijke aanwinst betekenen voor uw bedrijf.

Zij hebben precies de juiste expertise en het goede netwerk om uw bedrijf te promoten en daardoor te laten stijgen in Google.

Bovendien bezitten zij vaak tools waarmee ze u precies kunnen laten zien hoe en wanneer uw website stijgt, waar de potentiële klanten vandaan komen en wanneer er overgegaan wordt tot het bestellen van producten of het aanvragen van een dienst.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights