Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Gebruik maken van een DAB radio? Dat kan zo

| door

DAB radio wordt gezien als de toekomst en zal naar verwachting alles overnemen van een FM-radio. Dit komt door de voordelen die een DAB radio oplevert.

pexels pixabay 302871

Denk bijvoorbeeld aan radio luisteren zonder ruis of een menu met alle radiozenders. Door alvast een DAB radio aan te schaffen, is het mogelijk om direct van die voordelen gebruik te maken.

Het is echter niet de enige manier om DAB te gebruiken. In dit artikel leg ik uit hoe je gebruikt kunt maken van een DAB radio.

Waarom gebruik maken van een DAB radio?

In veel landen neemt DAB het over van de FM-radio. Dit zie je bijvoorbeeld in de landen Zwitserland, Noorwegen, België en Nederland. Zo zijn er in Nederland al meerdere netwerken voor DAB en steeds meer grote radiozenders maken hier gebruik van.

Dit komt omdat ook de radiozenders de voordelen van DAB inzien. DAB zorgt onder andere voor een betere ontvangstkwaliteit, geluidskwaliteit en extra opties. Het is bijvoorbeeld mogelijk om albumcovers of andere teksten en afbeeldingen te tonen.

Een DAB radio kopen

Om gebruik te maken van DAB is het natuurlijk mogelijk om gelijk een DAB radio te kopen. Hierdoor is het meteen mogelijk om van de vele voordelen te profiteren.

Eén van de grootste voordelen is dat je niet meer naar een bepaalde frequentie hoeft te zoeken. Er is namelijk een alfabetische lijst beschikbaar met alle radiozenders.

Er zijn veel verschillende soorten DAB radio’s te koop. Zo zijn er bijvoorbeeld dab radio’s met bluetooth, radio’s voor de bouw en radio’s voor in huis .

DAB toevoegen

Het is ook mogelijk om DAB toe te voegen aan jouw radio. Dit gebeurt meestal met een adapter die je aansluit aan de AUX-ingang, USB of bluetooth. Daarnaast is er ook een bluetooth functie om in de auto naar de radio te luisteren.

Hierdoor breidt je in principe jouw huidige radio uit met DAB. Het nadeel hiervan is dat je meestal niet de hoge geluidskwaliteit ervaart als van een DAB radio. Echter is het wel mogelijk om gelijk naar al je favoriete radiostations te luisteren.

Wil je graag een RAD radio aanschaffen? Dan raad ik aan om op zoek te gaan naar een specialist. Hij of zij weet alles op het gebied van DAB radio’s. Zij zijn in staat om jouw van de beste DAB radio te voorzien. Zodat ook jij van de vele voordelen gebruik kan maken.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights