Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Help! Mijn webwinkel groeit!

| door

Door de Corona pandemie zijn we met z’n allen veel meer online gaan kopen. We mijden fysieke winkels uit angst om besmet te worden en als gevolg hiervan is er een enorme verschuiving te zien van bestedingen in fysieke winkels naar online webshops.

Dit leidt tot een enorme groei bij veel webwinkels. Dat is erg fijn natuurlijk, maar dit brengt ook weer nieuwe uitdagingen met zich mee.

Waar je misschien een jaar geleden nog in je eentje je webshop kon runnen vanaf je zolderkamer, heb je nu wellicht al personeel in dienst en past je voorraad ook niet meer in je eigen huis.

Kantoorruimte nodig?

Wanneer jouw webwinkel al wat groter is en je meerdere mensen in dienst hebt, is een goede kantoorruimte onmisbaar. Zeker als je verwacht de komende jaren nog harder te groeien, is het wellicht verstandig om een kantoorruimte op de groei te zoeken.

Deze extra ruimte kan in eerste instantie nog dienst doen als opslag voor de voorraad, wat je later naar een magazijn kan verhuizen als de zaken nog harder gaan en de kantoorruimte volledig kan vullen met medewerkers.

We snappen dat je misschien niet precies weet waar je moet beginnen met zoeken of waar je op moet letten bij een huurcontract. Bovendien heb je het al druk genoeg met het runnen van je webshop en alle orders op tijd versturen om al je klanten tevreden te houden. Daarom helpen we je graag om een geschikte kantoorruimte voor jouw webshop te vinden.

Webshop promoten

Wanneer je webshop groeiende is, is het misschien verleidelijk om je advertenties op een lager pitje te zetten. Klanten weten je immers toch wel te vinden. Dit is misschien wel de grootste fout die je kan maken. Ook als de zaken goed gaan, is het belangrijk om je webwinkel te blijven promoten.

Het is geen geheim dat e-commerce alsmaar groeiende is en dus is de concurrentie groot en komt er ook steeds meer concurrentie bij. Om online gevonden te blijven worden, is het dus belangrijk om je online marketing strategie regelmatig te evalueren en aanpassen waar nodig.

Online marketing staat bovendien ook niet stil. Waar je nu nog bovenin de Google zoekresultaten kan staan, kan het maar zo zijn dat na een update van Google jouw webwinkel naar beneden is gekelderd. Wanneer je nog niet zoveel werknemers in dienst hebt, kan het lastig zijn om alle kennis in huis te hebben die je nodig hebt voor je online marketing.

Een digitaal marketing bureau kan je in zulke gevallen helpen. Zowel op strategisch niveau als bij de uitvoering van je online marketing.

Nieuwe webwinkel starten?

Ben je nog niet zo ver en sta je juist op het punt om een webwinkel te starten? Check dan ook zeker even deze checklist om een webwinkel te beginnen. Hier vind je handige tips waar je aan moet denken wanneer je een webshop wil starten.

Deze tips helpen je om een vliegende start te maken, zodat jouw webwinkel over een paar jaar ook zo’n succes wordt dat je uit je voegen barst!

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights