Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Hoe geef je je kantoor een frisse uitstraling

| door

De manier waarop je een kantoorruimte inricht heeft veel invloed op je kantoor. Niet alleen omdat het voor een leuke uitstraling zorgt binnen je kantoor, maar ook omdat veel tijd wordt besteed in deze ruimte.

Zo zit een gemiddelde werknemer bijna 8 uur per dag op kantoor. Een kantoor moet er uitnodigend uitzien en voor een optimale werkomgeving zorgen. Met deze simpele stappen zorg je ervoor dat je kantoor er uitnodigend en fris uitziet.

Stalen deuren

Je kan wel zeggen dat stalen deuren de trend is van de laatste jaren op het gebied van kantoor interieur. Een stalen deur geeft een scheiding aan tussen twee plekken, maar kan ook voor een verbinding zorgen.

Door het gebruik van stalen deuren lijkt je ruimte optisch groter en zorgt dit voor een vrijer gevoel op kantoor. Een stoere stalen deur met robuust veel glas is een interieur object dat in elk soort kantoor past.

Geef je muur een kleurtje

Een nieuwe uitstraling van je kantoor hoeft niet meteen een hele grote verandering te zijn. Met een pot verf kan je de uitstraling van je kantoor al op een makkelijke manier veranderen.

Het hoeft niet meteen je hele kantoor te zijn, maar begin is met 1 muur en kijk wat voor effect dit heeft op je kantoor. Durf daarbij ook zeker te experimenteren met opvallende kleuren.

Sfeermaker aan de muur

Naar een kale muur staren op kantoor is niet iets wat je graag doet tijdens je werk. Zo kan een kleine decoratie aan de muur al veel doen met een kantoorruimte.

Een gordijn kan bijvoorbeeld een goede aanvulling zijn op je kantoor. Gordijnen zijn verkrijgbaar in vele verschillende designs en stoffen. Het geeft je kantoor ook meteen een meer huiselijke uitstraling wat het plezieriger voor het personeel maakt.

Naast dat gordijnen een goede aanvulling zijn als decorstuk voor je kantoor, kunnen ze ook worden gebruikt als geluidsdemper. Dit zorgt voor minder galm op kantoor en is vooral handig als er bijvoorbeeld veel gebeld wordt.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights