Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Hoe interessant is een investering in Bitcoins om kantoorruimte te bekostigen?

| door

Dat aan het huren of kopen van geschikte kantoorruimte een hoog prijskaartje hangt, is algemeen bekend. De gemiddelde huurprijs per vierkante meter kantoorruimte in Nederland is ongeveer 135 euro maar deze prijzen lopen sterk uiteen.

Vooral voor de kleine ondernemers vormen de alsmaar stijgende huurprijzen een groot struikelblok. Zij moeten maar zien hoe ze een manier te vinden om kantoorruimte te bekostigen.

Veel ondernemers vragen zich dan ook af hoe interessant een investering in Bitcoins is met het oog op deze doelstelling.

Is het nog interessant om te investeren in de Bitcoin?

Veel ondernemers die geïnteresseerd zijn in een zakelijke Bitcoin investering vragen zich af of ze deze golden opportunity gemist hebben. Er zijn immers veel ondernemers zeer rijk geworden door de keuze te maken voor Bitcoin investeringen.

Het zal immers niemand ontgaan zijn dat de Bitcoin koersen tegenwoordig vele malen hoger zijn dan in het verleden het geval was. Om een beeld te geven: de Bitcoin is in 2009 geïntroduceerd. Toen werden er 10.000 Bitcoin geboden voor de aankoop van 2 pizza’s. In 2021 is er een all time high gerealiseerd van 60.000 dollar. 

Bij het lezen van de bovenstaande cijfers zou je denken dat deze “zilvervloot” aan je voorbij is getrokken maar vergis je niet. De genoemde all time high werd gevolgd door een aantal forse pullbacks. Juist dit geeft een goed beeld van de volatiliteit van de Bitcoin koers. Deze instabiele koers biedt kansen maar ook bedreigingen.

Met deze laatste opmerking willen we niet alleen aangeven dat het handelen in Bitcoins nog altijd interessant (lees: lucratief) kan zijn maar dat dit zeker wel een risicovolle keuze is voor mensen die niet beschikken over de benodigde crypto kennis en tijd kunnen besteden om de crypto koersen te volgen.

Vormt het gebruik van een handelsrobot de gewenste oplossing?

Je zou denken dat een het gebruik van een handelsrobot de gewenste oplossing biedt om zonder veel tijd en kennis in Bitcoins te traden. Handelssoftware zoals Bitcoin Prime zou hiervoor in aanmerking kunnen komen.

Zoals op de website van deze organisatie (https://bitcoinprime.io/nl/) te lezen is, kun je hier gebruik maken van geavanceerde handelssoftware dat werk op basis van ingewikkelde algoritmes en artificial intelligence technologie.

Dit lijkt een prima oplossing maar je moet goed realiseren dat de in het verleden behaalde resultaten geen garantie voor de toekomst bieden. Er is geen enkele betrouwbare toekomstvoorspelling met betrekking tot de Bitcoin koers te geven en dan wordt het wel erg risicovol om de huur van kantoorruimte eraan te koppelen. Een zakelijke investering in de Bitcoin is dan ook alleen verantwoord met geld dat “gemist” kan worden.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights