Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Hulp nodig bij het vinden van een kantoorpand in Amsterdam?

| door

Ben je als startup op zoek naar een kantoorpand in Amsterdam of omgeving? Of is je eigen bedrijf inmiddels zo erg gegroeid dat jullie je huidige pand ontgroeid zijn en zoek je om die reden een nieuw bedrijfspand?

Wat je zoekintentie ook is, wij begrijpen als geen ander dat het vinden van hét perfecte kantoorpand in Amsterdam absoluut geen makkelijke opgave is. Amsterdam is een relatief breed zoekgebied wanneer je geen voorkeur hebt voor een bepaalde wijk. Aan de andere kant beperkt het ook je opties, omdat je je richt op de populairste locatie in Nederland: de hoofdstad van ons koude kikkerlandje.

Het is daarom goed voor te stellen dat je wel wat hulp kunt gebruiken tijdens je zoektocht naar je droompand in Amsterdam. Want, waar moet je allemaal op letten? Waar kun je de echte pareltjes onder de bedrijfspanden vinden? En hoe werkt het precies met het plannen van een bezichtiging? Daarnaast is er vaak ook nog eens haast bij geboden, want niet alleen op de woningmarkt is het momenteel drukbezet, maar dat geldt ook voor bedrijfspanden en kantoorruimtes.

Raadpleeg een makelaarskantoor uit Amsterdam

Wie kent de markt nou beter dan een echt Amsterdams makelaarskantoor? Om het kantoorpand van je dromen te kunnen vinden, is het raadzaam om samen te werken met een makelaarskantoor die de markt daar als geen ander kent.

Zij kunnen snel schakelen, hebben waardevolle contacten in de regio en weten precies waar in Amsterdam de grootste kanshebbers te vinden zijn. Samen met een makelaar in Amsterdam ga je aan de slag met het in kaart brengen van de wensen en eisen. Wat is een absolute must, en wat zijn eventuele andere wensen die je graag zou willen terugzien in de kantoorruimte.

Gaat je voorkeur uit naar een vrijstaand pand aan de rand van Amsterdam? Of biedt een kantoorruimte boven een winkelpand bijvoorbeeld ook mogelijkheden? Door samen te brainstormen over de mogelijkheden krijgt het makelaarskantoor een goed beeld van de zoekcriteria.

Wees geduldig!

Eén van de moeilijkste dingen bij de zoektocht naar een nieuw kantoorpand is vaak wel het wachten.

Wanneer het makelaarskantoor alle benodigde informatie heeft verzameld en aan de slag kan gaan, wil je natuurlijk het liefst een week later al een telefoontje krijgen met het nieuws dat er 6 kantoorpanden vrij staan die voldoen aan je eisen en wensen.

Echter blijkt in de praktijk vaak dat het niet helemaal zo te werk gaat. Men zegt niet voor niets altijd ‘geduld is een schone zaak’, en dat geldt ook wanneer je op zoek bent naar een kantoorpand in Amsterdam. Wees geduldig en op het juiste moment komt net dat ene pareltje op je pad! En als je geluk hebt gaat het achteraf toch nog sneller dan je in de eerste instantie had verwacht.

Hoe eerder je je zoektocht begint en hoe concreter je wensen zijn, hoe groter de kans dat je de kantoorruimte van je dromen tegenkomt. Maar, vanzelfsprekend wel met behulp van een makelaarskantoor in Amsterdam!

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights