Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Infrarood warmtepanelen: zuinig en stijlvol

| door

Stijlvol en zuinig je huis verwarmen doe je met infrarood warmtepanelen. Infrarood warmtepanelen zijn niet alleen geschikt voor in woningen, maar kunnen ook prima gebruikt worden in kantoren of bedrijfshallen.

jorge de jorge NvqYkDPE0Rw unsplash

Infrarood warmtepanelen kunnen bevestigd worden in ruimtes met een maximale hoogte van 3 meter. De panelen zijn zo ontworpen dat ze in ieder interieur passend zullen zijn. Ze vallen niet op en kunnen daardoor in alle stijlen gebruikt worden.

Infrarood warmtepanelen zijn behalve stijlvol, ook energiezuinig. Bovendien hebben infrarood warmtepanelen van Polarheat een lange levensduur.

Zones instellen om meer te besparen

Je kunt nog meer besparen met je infrarood warmtepanelen wanneer je een thermostaat hebt die geschikt is voor het gebruik van zones. Door zones in te stellen kun je de infrarood warmtepanelen zodanig instellen dat ze alleen de ruimtes verwarmen die in gebruik zijn.

Je kunt bijvoorbeeld zones instellen per verdieping, kamer of afdeling – afhankelijk van of je de warmtepanelen in huis of op kantoor wil inzetten. Niet alle thermostaten zijn hiervoor geschikt.

Als jouw thermostaat hiervoor wel geschikt is, kun je daarnaast het automatisch in- en uitschakelen van de warmtepanelen ook instellen.

Voordelen van infrarood warmtepanelen

Automatisch in- en uitschakelen wil zeggen dat de infrarood warmtepanelen aangaan zodra iemand een ruimte binnenkomt en uitschakelen nadat er 30 of 60 minuten geen beweging is geconstateerd. Zo kun je een hoop energie besparen.

Een groot voordeel van infrarood warmtepanelen is dat ze geen opwarmtijd nodig hebben. Ze zorgen direct voor warmte en dat kun je niet van andere vormen van verwarming verwachten.

De panelen worden nooit zodanig heet dat je het risico loopt op verbranding tijdens het aanraken van de panelen. De maximale temperatuur die infrarood warmtepanelen bereiken is namelijk 110 graden Celsius. Bovendien zijn de panelen gekeurd door verschillende keurmerken.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights