Gratis Ebook: Maakt jouw website deze 3 dodelijke fouten?

Lees het Ebook en ontdek:

  • 3 blunders waardoor het grootste gedeelte van je bezoekers geen bezichtiging zal inplannen
  • Waarom je aanbod niet vindbaar is in Google
  • De belangrijkste reden waarom men zich niet voor je nieuwsbrief aanmeld

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om je website onweerstaanbaar te maken

Is vastgoed de beste belegging?

| door

financing-2380147__340

Wie aan investeren denkt, komt al snel bij vastgoed uit. Het is niet voor niets dat investeren in vastgoed al vele decennia wordt gezien als de best mogelijke belegging van een vermogen.

Wie immers wat sneller een vermogen wil opbouwen zal dit niet doen door zijn geld vast te zetten. Beter is het om dit in investeringsprojecten met een goed rendement te steken.

[the_ad id=’28752′]

Zo kunt u ervoor zorgen dat u ook op de langere termijn wat meer zekerheid hebt waar het gaat om uw financiële middelen. Wie vastgoed bezit, kan er zeker van zijn dat hij de goede keuze heeft gemaakt.

Meer dan alleen een eigen woning

Nu is het natuurlijk zo dat veel mensen op een bepaalde manier geld hebben geïnvesteerd in vastgoed. Dat komt omdat een koophuis ook op die manier wordt bekeken.

Wanneer de hypotheek is afgelost, versneld of niet, dan is er dus in vastgoed geïnvesteerd. Toch is dit niet direct de vorm die het meest oplevert. Het is immers ook de eigen woning. Wanneer dit verkocht zou moeten worden, dan is de opbrengst nodig om een nieuw onderkomen te vinden.

Of in ieder geval toch een deel van de opbrengst. Beter is het dus om in andere projecten te investeren.

Direct verdienen aan de investering

Wie in vastgoed investeert kan direct verdienen aan zijn investering. Het is immers mogelijk om te kiezen voor verhuur.

Zo komt er dus een huursom binnen. Dit is mooi een directe bron van inkomsten voor de eigenaar van het vastgoed. Over langere termijn is er dus op die manier aan te verdienen, maar ook met dank aan het feit dat de investering langzaam maar zeker in waarde zal vermeerderen.

Dit komt vooral omdat de markt redelijk goed te voorspellen is. Deze verloopt immers vrijwel altijd volgens een vast patroon waardoor de waarde van een investering goed te monitoren is.

Langzaam uitbouwen

Het mooie aan investeringsprojecten die vastgoed betreffen is dat het portfolio langzaam maar zeker uitgebouwd kan worden.

Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden aan de hand van de opbrengsten uit het vastgoed dat reeds in bezit is. Daarmee kan de aflossing worden gedaan van de eerdere investering om vervolgens het geld te gebruiken voor een nieuwe investering. Daardoor zal de stroom aan inkomsten dus ook steeds verder oplopen.

Dit is natuurlijk een erg fijne manier van werken die veel zekerheid geeft in onzekere tijden. Dit maakt investeren in vastgoed dan ook nog altijd één van de meest aantrekkelijke vormen.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights