Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Isolatie is ook voor je kantoor belangrijk

| door

Als je een kantoorpand hebt, dan betaal je hiervoor een bepaald bedrag aan huur. Daarnaast kan je hiervoor nog gas, water en licht moeten betalen, maar dit hangt af van hoe je huurt. Bij kleinere kantoorpanden kan het bijvoorbeeld nog wel eens voorkomen dat je een inclusieve prijs betaalt, dus dat je niet zelf hoeft te betalen voor gas, water en licht.

In de meeste gevallen moet je hier zelf voor betalen en je wil dan geen last hebben van hoge kosten. Het is in dat geval belangrijk om te zorgen voor een geïsoleerd pand, bijvoorbeeld met in ieder geval goede spouwmuurisolatie. Dit heeft niet alleen een voordeel in de prijs die je betaalt voor energie, maar ook voor je werknemers is het veel prettiger.

[the_ad id=’28752′]

Energiekosten drukken

Je drukt de kosten voor energie namelijk door je kantoorpand goed te laten isoleren. Op die manier gaat er geen onnodige warmte verloren en blijft alle warmte die in het gebouw gestookt wordt ook daadwerkelijk in het pand. Je hoeft dan niet extra te stoken om het extra warm te krijgen. Het is ook goed zodat je geen last krijgt van bijvoorbeeld tocht.

Op het moment dat een raam niet helemaal goed in de muur zit, dan kan er wind door het stukje komen waardoor de ruimte weer afkoelt. Hierdoor moet je weer extra stoken en dat kost weer geld. Isoleren is niet lastig, er zijn voldoende bedrijven die je kunnen helpen met tips voor isolatie zodat het pand goed en energievriendelijk blijft.

Voor werknemers ook prettig

Daarnaast is het ook beter voor je gezondheid als je in een ruimte werkt waar de isolatie goed is. Je moet immers het grootste gedeelte van de dag op kantoor zitten en dan is het niet prettig als ergens tocht vandaan komt.

Dan krijg je ook weer ziekte onder werknemers en daar heb je ook een nadeel aan. Een goed klimaat is dus heel belangrijk binnen een bedrijf. Het is daarom goed om ook voor de gezondheid van ieder in het pand te kijken hoe je het pand beter kan isoleren of eventueel kan aanpassen zodat het qua isolatie goed zit.

Over KRV Kantoorproducten

KRV Kantoorproducten helpt ondernemers bij het vinden en inrichten van werkplekken.

Zo bestaat ons assortiment onder andere uit:

[su_spacer size=”10″]

En diverse vastgoedmarketing producten:

[su_spacer size=”10″]

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights