Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Jouw geld slim investeren in een vakantiehuisje

| door

De crisis is lang achter ons, maar spaarrentes zijn nog steeds belachelijk laag. Sparen bij de bank heeft dus eigenlijk weinig zin en wordt door sommige adviseurs ook afgeraden.

Wat moet je dan met jouw zuurverdiende geld doen? Natuurlijk zijn er vele manieren te bedenken waarop jij jouw geld voor je kan laten werken, zodat je straks kan rentenieren in een lekker, warm land. 

Enkele investeringsopties

Beleggen is een van de opties die voor de crisis het meest werd gebruikt. Het vertrouwen van de meeste particuliere beleggers is echter flink gedaald of volledig weg.

Voor velen van ons is dit dan ook geen optie meer. Cryptocurrency geeft een volledig nieuwe manier om jouw geld te investeren. Helaas is dit systeem nog jong en wordt er zelfs al gesproken over het verbieden van dit betaalmiddel in enkele landen. Investeren in cryptocurrency brengt daarom en om enkele andere redenen, meer risico met zich mee.

Dit is dan ook niet voor iedereen weggelegd. De enige stabiele investeringsmogelijkheid, die voor velen van ons overblijft, is vastgoed. Deze optie is er al sinds jaar en dag en wordt tegenwoordig weer veel gebruikt door particuliere investeerders. 

Investeren in vastgoed

Als je ervoor hebt gekozen om te gaan investeren in vastgoed dan is het natuurlijk de vraag, hoe nu verder? Je kan een gewoon huis, appartement of winkelpand kopen.

Deze kan je natuurlijk dan zelf betrekken, maar vastgoed levert het meeste op als je het kan verhuren voor een goede prijs en weer doorverkoopt wanneer de markt daar rijp voor is. Heb je al een huis en wil je zelf ook graag iets hebben aan het vastgoed dat je koopt dan is er ook een andere optie.

Het is namelijk ook heel goed mogelijk om zelf een vakantiehuisje aan te schaffen. Of je dat nu doet in het buitenland of in Nederland, er is volop keuze. Het voordeel dat je krijgt bij dit soort vastgoed, is dat je er in de vakantieperiodes zelf lekker van kan genieten, terwijl je de rest van het jaar jouw huisje verhuurt. 

Het juiste huisje vinden

Er zijn wel enkele dingen waar je op moet letten als je een vakantiehuis gaat kopen. De eerste vraag is, waar wil je er een kopen.

Er zijn uiteraard vele vakantiehuizen verspreid over Europa te vinden. Deze staan op de mooiste locaties, maar om de beste voor jou te vinden moet je een beetje onderzoek doen.

Je kan er ook voor kiezen om een vakantiehuis te kopen dat op een van de grotere vakantieparken in Europa staat. Vaak krijg je er dan verschillende diensten, die door het park geleverd worden, bij en biedt dit ook wat extra veiligheid. Daarnaast hoef je ook wat minder te doen aan promotie omdat deze vakantieparken zelf wel bezoekers trekken.

Locatie

De locatie is belangrijk, maar laat je ook goed informeren over de financiële kant, voordat je de deal beklinkt.

Een vakantiehuis is een mooie manier om te investeren en te genieten van jouw geld. 

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights