Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Kantoor schoonhouden? Kies voor professionele reinigingsmachines!

| door

Een kantoor schoonhouden is nog niet zo gemakkelijk als dat het lijkt. Er komen veel dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse schoonmaak taken bij kijken.

Het is belangrijk om goed aan het schoonmaakschema te houden om het kantoor opgeruimd, netjes en schoon te houden. Een goed schema is daarom erg belangrijk om het overzicht te behouden, maar ook professionele reinigingsmachines zijn vaak noodzakelijk.

Professionele reinigingsmachines

Om de schoonmaakwerkzaamheden op kantoor zo gemakkelijk mogelijk uit te voeren is het belangrijk om gebruik te maken van professionele reinigingsmachines.

Kies bijvoorbeeld voor een schrobmachines, eenschijfsmachine of stofzuiger van Hako. Deze machines kunnen ingezet worden om het schoonmaken van het kantoor een stuk gemakkelijker te maken. Denk bijvoorbeeld als er een groot oppervlak geschrobd, gedweild, gestofzuigd of geveegd moet worden. Met een reinigingsmachine is hiervoor de perfecte oplossing.

Natuurlijk is het een investering, maar het aankoopbedrag van reinigingsmachines heb je al snel terugverdiend doordat er minder arbeidsuren nodig zijn. Daarnaast zorgen de machines vaak voor een schoner resultaat. De kwaliteit van de schoonmaak gaat omhoog en de kosten omlaag. Wat wil je nog meer. 

Schrobmachines

Schrobmachines worden gebruikt om vloeren nat te schrobben. Dit wordt gedaan met een roterende borstel of pad. Vervolgens wordt het vocht door de machine weer opgezogen.

Geen last van natte en gladde vloeren. Een schrobmachine is dus ideaal voor een blinkend schone vloer, maar zorgt ook voor veiligheid tijdens de schoonmaakwerkzaamheden.

Professionele stofzuigers

Professionele stofzuigers, ofwel zuigmachines, zorgen ervoor dat grote oppervlakten gemakkelijk schoon gezogen kunnen worden.

Zeker bij vloerbedekking op kantoor is een professionele stofzuiger onmisbaar.

Eenschijfsmachines

Dit is een machine die de vloer schrobt, maar het water niet opzuigt. Dit is dus het verschil tussen een eenschijfsmachine en de hierboven genoemde schrobmachine.

Vaak zijn eenschijfsmachines wat kleiner en dus beter geschikt voor kleine kantoorruimtes.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights