Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Kerstpakketten voor uw collega’s op kantoor

| door

Aan het einde van het jaar is het goed om allemaal stil te staan bij wat u met uw bedrijf heeft bereikt. Het is altijd fijn dat u uw personeel kunt bedanken en zij zullen dat ook zeker waarderen.

Daarom is het goed om op tijd na te gaan wat u te besteden heeft en zo kunt u dan nagaan wat voor kerstpakket er dan uitgereikt kan worden aan uw personeel. De mensen op kantoor verrichten bijzonder goed werk.

Ze regelen veel voor het bedrijf, telefoontjes, mailtjes, planningen, alles wordt vanuit hier geregeld en daar wordt vaak niet bij stilgestaan. Toch is het goed dat u daar eens naar gaat kijken en inziet wat voor belangrijke rol deze mensen binnen uw bedrijf spelen.

Doe wat moois voor elkaar

Het is goed om wat moois voor elkaar te doen aan het einde van het jaar. U kunt als werkgever een mooi kerstpakket aan uw kantoorpersoneel overhandigen.

Het is misschien niet iets wat zij verrassen en zeker niet als het de eerste keer is, maar het is wel zeer waardevol om te doen. Voor u is het ook een mooie bezigheid en zo kunt u ook bekijken hoe u anderen kunt verrassen.

Staat u er eens bij stil dat het kantoorpersoneel iedere dag weer druk in de weer is voor u. Zij zijn wel de basis van het bedrijf en zo wordt alles dan ook dag in dag uit weer geregeld. Aan het einde van het jaar mag u hen laten weten dat u extra blij bent met de inzet die zij iedere dag weer tonen.

Laat het dan ook op een mooie manier zien en met de feestdagen is een goed moment om er wat moois mee te doen.

Allerlei soorten kerstpakketten

Er bestaan veel soorten kerstpakketten die u kunt bekijken. Daarom is het goed om na te gaan wat uw budget is. Aan de hand daarvan kunt u namelijk een pakket kiezen dat aan de wensen voldoet.

Het is goed om te kijken wat u per medewerker kunt besteden. Het hoeft geen hoog bedrag te zijn om een mooi kerstpakket te kunnen kiezen. Bij Kerstpakkettenkiezer.nl vindt u voor alle prijzen een mooi en goed gevuld pakket.

Het gaat er alleen om dat u een speciaal thema in gedachten heeft en daar op in kunt spelen. De moeite waard om het aanbod te bekijken en dan uw berekeningen er op los te laten en keuzes te maken. Zo weet u zeker dat u er dit jaar op tijd bij bent!

Kantoorpersoneel belonen met een kerstpakket

Alle mensen op kantoor kunt u belonen aan het einde van het jaar omdat zij het hele jaar door voor u klaar hebben gestaan.

Wat is er dan mooier om een italiaans kerstpakket te overhandigen? Het is goed dat u er bij stil gaat staan en alvast met de voorbereidingen begint.

Neemt u daarom de keuzes ook even door en maak alvast de beslissingen, zodat u weet wat er aan het einde van het jaar staat te gebeuren!

Uw kantoorpersoneel zal erg verrast zijn dat u hen wat moois overhandigd!

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights