Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Laadpalen op bedrijfsterreinen verplicht: laat ze deskundig installeren

| door

Dat de aarde lijdt onder de manier waarop wij leven en consumeren, is niets nieuws. Diverse alternatieven om de mate waarin de aarde achteruit gaat terug te schroeven, zijn dat wel. Echter worden deze in bepaalde mate wel gestimuleerd, maar niet net zo fanatiek ook daadwerkelijk opgevolgd.

Zo wordt de auto nog altijd niet ingeruild voor de fiets, wat resulteert in onnodige uitstoot. Schaf je een nieuwe auto aan? Dan heeft deze alleen al voor vijf jaar benzine verbruikt om hem enkel te maken. Daarnaast zou je, wil je de CO2-uitstoot voor het daadwerkelijk gebruiken van jouw auto compenseren, 300 bomen per jaar moeten planten.

De elektrische auto is, mede daarom, een uitstekend alternatief. Bezit jij een bedrijf? Houd er dan rekening mee dat laadpalen op bedrijfsterreinen verplicht zijn, zodat jouw medewerkers hun voertuig te allen tijde op kunnen laden.

Elektrisch rijden

Hoewel 80 procent van alle autoritten in Nederland onder de 5 kilometer is, wat gelijk staat aan een fietsritje van 20 minuten, en auto’s voor 95% van de tijd stil staan, vinden we het heerlijk om een stukje te rijden.

Gelukkig is elektrisch rijden de toekomst. Gezien de recente ontwikkelingen van autofabrikanten, die zich steeds meer op het volledig elektrische auto segment focussen, neemt het aantal elektrische auto’s enkel toe.Rijden je werknemers of jij elektrisch?

Dan is het wel zo praktisch om jullie auto’s ook op te kunnen laden. Maar hoe voorzie jij zowel jouzelf als jouw werknemers van de juiste laadpalen, en daarbij de installatie hiervan?

Deskundige installatie

Wil jij jouw bedrijfsterrein voorzien van de verplichte laadpalen? Een laadstation werkt met hoge spanning en tevens vooral hoge stroom, waardoor je deze niet zonder elektrotechnische kennis kunt installeren. De installatie van een laadpaal vereist dan ook de nodige affiniteit, zodat je zeker weet dat installatie op eigen hand, veilig verloopt.

Zo voorkom je fouten, en weet je zeker dat de laadpaal veilig is voor gebruik, na de installatie. Een laadpaal bij je bedrijf installeren kan je evengoed laten doen. Zorg er in ieder geval in beide gevallen voor dat je weet welke laadpaal bij jou past en wat de kosten hiervan zijn.

Kom je er niet uit? Deskundig advies wordt vaak gratis geboden. Bedenk hiervoor welke laadstation jouw voorkeur heeft. Ga je bijvoorbeeld voor een 1-fase laadstation of kies jij voor een 3-fase laadstation? In de meeste gevallen ontvang jij binnen 48 uur een offerte, waarna jouw bedrijfsterrein binnen no-time wordt voorzien van de door jou gewenste laadpalen.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights