Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Nieuwe vestiging promoten: gebruik zowel online- als offline marketing

| door

Ben jij ondernemer en gaat het met jouw bedrijf zo goed dat je een nieuwe vestiging gaat openen? Gefeliciteerd, dit is natuurlijk fantastisch!

Waarschijnlijk wil je dit aan zoveel mogelijk mensen laten weten. Mocht jij dit willen doen, dan zijn er verschillende kanalen die je zou kunnen gebruiken.

Zo zou je gebruik kunnen maken van zowel online- als offline marketing. Door deze kanalen perfect te combineren kan je ervoor zorgen dat zoveel mogelijk mensen bereikt worden.

Offline marketing

De basis van marketing is natuurlijk offline marketing. Hier is het allemaal mee begonnen en deze vorm van marketing zal je dan ook absoluut niet moeten uitsluiten.

Zo is het bijvoorbeeld absoluut een aanrader om voor folders en flyers te kiezen. Deze kan je uit laten delen op drukke plaatsen. Hierdoor weet iedereen al snel van het bestaan van jouw nieuwe vestiging. De kans dat hier veel nieuwe klanten uitkomen is dan ook erg groot.

Mocht jij op zoek zijn naar een bedrijf dat jou hierbij kan helpen, kies dan voor reclamedrukwerk van Drukwerkdeal. Deze aanbieder zorgt er al jaren voor dat bedrijven de beschikking krijgen over de mooiste folders en flyers.

Buiten dat kunnen zij jou ook helpen bij het verspreiden van de folders. Zo weet je zeker dat de folders ook bij je doelgroep uit zullen komen. Mocht jij interesse hebben in reclamedrukwerk van Drukwerkdeal? Neem dan eens een kijkje op de website voor meer info!

Online marketing

De nieuwste variant van marketing is online marketing. Het internet zorgt ervoor dat bedrijven hun afzetmarkt kunnen vergroten.

Via het internet kan je dus enorm veel bedrijven bereiken, echter zal je wel moeten weten hoe je dit het beste kunt doen. Mocht jij hier zelf weinig verstand van hebben, dan zou je een online marketingbureau in kunnen schakelen.

Dit zijn bedrijven die ervoor kunnen zorgen dat jij mensen bereikt via het internet.

Mocht jij dus een filiaal openen, dan zouden zij er met een campagne voor kunnen zorgen dat veel mensen hierover te weten komen. Zo kunnen zij bijvoorbeeld via social media al een hoop mensen bereiken.

Aan de hand van jouw doelgroep bepalen zij welke kanalen zij gaan inzetten. Wil jij dat jouw mensen jouw vestiging zullen vinden op het internet? Dan kunnen zij ervoor zorgen dat jij met behulp van SEO hoog in Google komt te staan. Met bepaalde technieken krijgen zij jou op de eerste pagina!

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights