Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Raamdecoratie op kantoor: de vele mogelijkheden

| door

Met de juiste raamdecoratie creëer je niet alleen een prettige sfeer op kantoor, maar zorg je bovendien voor wat meer privacy. Heb jij nog geen raamdecoratie opgehangen in de kantoorruimte of is de bestaande raamdecoratie aan vervanging toe?

Lees dan in dit artikel wat de mogelijkheden zijn bij het aanschaffen van nieuwe gordijnen.

Rolgordijnen

Schaf je de raamdecoratie voor jouw kantoorruimte aan bij M+N Projecten, dan kun je er ten eerste voor kiezen om rolgordijnen op maat te laten maken.

In dit geval wordt jouw raamdecoratie volledig op basis van jouw eisen, wensen en verwachtingen gemaakt.

Zelfs als je specifieke eisen hebt voor je raamdecoratie, bijvoorbeeld dat de kleuren van de rolgordijnen bij je huisstijl moeten passen, maakt M+N Projecten het perfecte rolgordijn voor jou.

Paneelgordijnen

Naast rolgordijnen op maat, kun je bij M+N Projecten ook prachtige paneelgordijnen laten maken. Deze gordijnen bestaan uit brede panelen, die achter elkaar hangen.

Omdat je helemaal zelf kiest hoe je de panelen wil laten hangen, is deze raamdecoratie erg flexibel. M+N Projecten verkoopt paneelgordijnen in allerlei kleuren en met diverse dessins, dus je kunt altijd wel een gordijn vinden dat perfect bij jouw exterieur en interieur past.

Plissés

Plissés worden ook wel plisségordijnen genoemd. Dit zijn geplooide gordijnen, die er prachtig uit zien en bovendien veelzijdig en flexibel in gebruik zijn.

Je kunt alle ramen in de kantoorruimte voorzien van deze gordijnen, maar je kunt er ook voor kiezen slechts enkele ramen te voorzien van een plisségordijn. Zo kun je de gordijnen ook ophangen in een ruimte waar je soms wat meer privacy nodig hebt, zoals een vergaderruimte.

M+N Projecten denkt graag met je mee bij het aanschaffen en plaatsen van de gordijnen, voor het mooiste resultaat.

Verticale lamellen

Verticale lamellen zien er strak uit en zijn op en top praktisch. Zo houden de lamellen het felle licht van de zon niet alleen uitstekend tegen, maar werken de lamellen bovendien isolerend.

Door alle ramen op kantoor te voorzien van stevige lamellen, kun je de energierekening flink laten dalen. Door deze raamdecoratie komt de kou van buiten namelijk moeilijker naar binnen.

Ook blijft de warmte lekker binnen, waardoor je minder hoeft te stoken voor een aangename temperatuur in de werkomgeving.

Horizontale jaloezieën

Ben je niet zo’n liefhebber van verticale lamellen, maar wil je wel van de praktische voordelen van deze raamdecoratie profiteren? Dan kun je ervoor kiezen om horizontale jaloezieën aan te schaffen.

Deze raamdecoratie biedt dezelfde praktische voordelen als de verticale lamellen, maar zien er wel iets anders uit. Dit komt omdat de onderdelen horizontaal hangen, niet verticaal. Net zoals de verticale lamellen, zijn ook de horizontale jaloezieën erg flexibel in gebruik. Je kiest helemaal zelf hoe je deze raamdecoratie ophangt.

M+N Projecten: mooie én duurzame raamdecoratie

Alle raamdecoratie van M+N Projecten is van uitstekende kwaliteit. De rolgordijnen, lamellen en jaloezieën zien er niet alleen mooi uit, maar zijn ook op en top duurzaam.

Investeer je in raamdecoratie van M+N Projecten, dan heb je hier vele jaren plezier van.

Meer informatie: mnprojecten.nl

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights