Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Stickers voor op kantoor

| door

Op kantoor kun je allerlei soorten stickers gebruiken. Je hebt praktische stickers, stickers om je kantoor mee aan te kleden en stickers die je voor marketingdoeleinden kunt gebruiken.

In dit blog zetten we verschillende van deze stickers voor je op een rij.
  

Praktische stickers voor op kantoor

Stickers die handig zijn voor kantoor zijn adresstickers en labelstickers. Adresstickers kun je op brieven en pakketten plakken die je verstuurt.

Je kunt ze ook gebruiken als je bijvoorbeeld briefpapier hebt en je adres is veranderd. In plaats van weggooien, plak je er een sticker op. Dit kun je ook doen als andere gegevens zijn veranderd, zoals een telefoon- of rekeningnummer. Wil je een sticker over een bestaande tekst plakken, dan is het wel van belang dat je om grijze belijming vraagt bij je stickerleverancier.

Anders kan de oude tekst doorschijnen. Labelstickers zijn handig om spullen, bijvoorbeeld multomappen te labelen.  

Stickers om je kantoor mee aan te kleden

Muurstickers, raamstickers, vloerstickers en deurstickers kun je gebruiken om je kantoor mee aan te kleden. Je kunt een decoratieve tekst en/of afbeelding op je sticker laten drukken. Je kunt ze ook gebruiken om informatie te geven.

Bijvoorbeeld wat je openingstijden zijn. Daarnaast zijn ze geschikt voor reclamedoeleinden. De reden dat er voor elke ondergrond een aparte stickersoort is, is dat verschillende toepassingen andere eisen kunnen hebben. Zo worden vloerstickers afgewerkt met een vloerlaminaat.

Dit laminaat bevat een antisliplaag, zodat je veilig over de stickers kunt lopen. Raamstickers kunnen ook aan de plakkant bedrukt kunnen worden. Zo kun je een raamsticker aan de binnenkant van je raam plakken, terwijl je de opdruk aan de buitenkant ziet. Ook kun je dubbelzijdige raamstickers laten drukken.
 

Stickers voor marketingdoeleinden

 

Stickers waarmee je reclame mee kunt maken zijn onder andere promotiestickers, laptopstickers en autostickers. Promotiestickers kun je bijvoorbeeld uitdelen bij beurzen en andere evenementen of bijsluiten bij verzendingen als je een webwinkel hebt.

Laptopstickers zijn een ideaal middel als je veel op allerlei locaties werkt. Terwijl autostickers weer handig zijn als je veel op de weg zit voor je werk. Je maakt dan ongemerkt reclame voor jezelf. Heb je een communicatie- of reclamebureau? Dan kun je voor je klanten ook allerlei stickers drukken.

Een bedrijf dat een uitgebreid assortiment heeft is Sticker.nl. 

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights