Gratis Ebook: 3 blunders waardoor je veel extra geld kwijt bent aan het huren van kantoor

Lees het Ebook en ontdek:

  • Hoe een makelaar de groei van je onderneming in de weg kan staan
  • In welke situatie je vast blijft zitten aan een vervelend huurcontract
  • Wanneer je met onnodige ruimte blijft zitten waar je wel voor moet betalen

...en zie direct praktische tips om dit op te lossen.

Je krijgt ook wekelijks een gratis tip om het leukste kantoor van Nederland te vinden

Verzekering voor je bedrijf – De voordelen

| door

Als ondernemer is het natuurlijk de bedoeling dat je goed voor je werknemers zorgt, maar je moet ook naar je eigen belang kijken.

Je zorgt voor een veilige werkplek, maar een ongeluk staat in een klein hoekje en het kan weleens voorkomen dat een medewerker tijdens het werken verongelukt raakt.

Jij gaat dan daarvoor uit je eigen zak moeten betalen. Tenzij je een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering afsluit.

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering kan ook goed van pas komen wanneer een uitzendkracht van jouw schade veroorzaakt. Die is dan gelukkig ook gedekt.

Dekking bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering dekt onder andere: verwindingen van je medewerkers, schade veroorzaakt door het gebrek van een product, schade aan iemand anders hun spullen en schade die medewerkers elkaar toebrengen of schade die ze mogen oplopen.

Hier zijn er nog meer redenen waarom een aansprakelijkheidsverzekering voor jouw bedrijf voordelig kan zijn:

  • Geen extra uitgaven

Allereerst verlies jij zelf geen geld. Door zo een verzekering af te sluiten kun je voorkomen dat je plotseling extra kosten gaat moeten betalen om iemands auto of woning te repareren. Een ongeluk staat in een klein hoekje en je moet proberen ready te staan voor zo een geval.

  • Is afstembaar tot het bedrijf

Het is niet zo dat je gewoon een verzekering moet uitkiezen en blij moet zijn ermee. Je kunt een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering helemaal naar eigen wensen samenstellen. Elk bedrijf is uniek en dat moet dus ook terug te vinden zijn in jouw verzekering. 

  • Is afstembaar tot de individu

Een bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering komt in 2 vormen: alleenstaand of gezinsdekking. Het is dus niet zo dat er evenveel uitgegeven gaat worden aan de ene persoon terwijl die dat geld niet nodig heeft. Het is dus ook helemaal aanpasbaar net als hoe het aanpasbaar is tot jouw bedrijf.

  • Werelddekking

Het kan zo zijn dat jouw werknemer voor het werk naar het buitenland moet gaan. Daar kan er natuurlijk ook van alles en nog wat misgaan. Hier kun je dus ook ervoor zorgen dat lasten in het buitenland ook gedekt worden.

  • Diverse analyses

Als je het mocht wensen, dan is het ook mogelijk om uitgebreide risicoanalyse en preventieadvies op maat te krijgen.

Dit zijn dus genoeg redenen waarom je een aansprakelijkheidsverzekering voor je bedrijf zou moeten afsluiten. Ook als ZZP’er. Als je dit geregeld hebt, is dat nog een zorg waar je je niet over druk hoeft te maken.

Dit artikel is geschreven door Danny Verhoeven, eigenaar Kantoorruimtevinden.nl. Ik onderneem al velen jaren op internet, maar help je ook graag met het vinden van een geschikte werkplek.

Volg mij op social media: LinkedIn, Twitter, Google+ en Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Verified by MonsterInsights